cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
MartinLaGrow
Community Member

One user is missing the entire login information block from their profile

Jump to solution

I'm an account admin. One user account is missing information and I can't figure out why--it appears to be affecting our import.

No edit/act as user/delete tools.

No login information block.

Any ideas?

missinginfo.PNG

0 Kudos
2 Solutions

Accepted Solutions
kmeeusen
Community Coach
Community Coach

Hi @MartinLaGrow 

I am guessing this happened through an integration run with your SIS. Have you tried to add the information manually?

 

Kelley

View solution in original post

0 Kudos
MartinLaGrow
Community Member

If I try to add the user manually, it says the account already exists.

View solution in original post

0 Kudos
4 Replies
kmeeusen
Community Coach
Community Coach

Hi @MartinLaGrow 

I am guessing this happened through an integration run with your SIS. Have you tried to add the information manually?

 

Kelley

View solution in original post

0 Kudos
MartinLaGrow
Community Member

Correct, the issue is between Colleague and Canvas. There has not been a historical issue; what would happen if I tried to create the manual account when the account already exists in a faulty state?

Test has not been affected.

MartinLaGrow
Community Member

If I try to add the user manually, it says the account already exists.

View solution in original post

0 Kudos

Hi @MartinLaGrow 

Yes, you will need to delete the existing account, then manually add the new account.

It will work just fine.

Kelley