cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
dvanderlaan
Community Member

Videos with no sound!

Jump to solution

Hello, 

I have been trying to upload a video and no matter what I do there is no sound. I have uploaded it as a mp4 and as a mov and both versions have no sound. Both version have sound when played form my computer so I do not know what the issue is. I have spent the better part of today working on this and it has become very frustrating. What do i need to do for this to work?

0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
ericwerth
Community Coach
Community Coach

Hi  @dvanderlaan .  Sorry to hear about what you are experiencing.  At my institution I often field these types of questions but almost always need to go into the course where the video is integrated to problem solve what my be happening. It is possible that someone where has solved a similar problem, but if you are looking for a quick resolution your best bet may be to contact Canvas Support directly (see How do I get help with Canvas as an instructor?).  Those in the Community cannot look at your class and video specifically, but Support would be able to do this and hopefully determine what is happening.

Best wishes and let us know if you find out what is happening!

View solution in original post

0 Kudos
1 Reply
ericwerth
Community Coach
Community Coach

Hi  @dvanderlaan .  Sorry to hear about what you are experiencing.  At my institution I often field these types of questions but almost always need to go into the course where the video is integrated to problem solve what my be happening. It is possible that someone where has solved a similar problem, but if you are looking for a quick resolution your best bet may be to contact Canvas Support directly (see How do I get help with Canvas as an instructor?).  Those in the Community cannot look at your class and video specifically, but Support would be able to do this and hopefully determine what is happening.

Best wishes and let us know if you find out what is happening!

View solution in original post

0 Kudos