Hvordan administrerer jeg en Edu App Center-tilladelsesliste i Canvas?

Hvis din institution bruger en Edu App Center tilladelsesliste, kan du administrere din tilladelsesliste direkte i Canvas. For at anvende tilladelseslisten skal du kende det API-token, der blev oprettet til din Edu App Center-organisation. Adgangs-tokenet synkroniserer listen over eksterne apps på både konto- og fagniveau for kun at vise apps fra Edu App Centers liste med tilladte apps, der er blevet oprettet for organisationen.

Admins kan til enhver tid administrere app-listen for at fjerne eller erstatte et adgangs-token. Når en konto eller en underkonto ikke indeholder et adgangs-token, viser listen med eksterne apps Canvas’ standardliste med apps. Tilladelseslister kan kun administreres på konto- og underkontoniveau.

Canvas accepterer kun ét API-token for en organisation. Et token, der anvendes på kontoniveau, filtreres automatisk ned til alle underkonti. Edu App Center understøtter oprettelse af flere tokens for en organisation, men hvert token dirigerer til den samme tilladelsesliste. Hvis du vil oprette separate tilladelseslister, der gælder for individuelle underkonti, skal du oprette yderligere organisationer i Edu App Center og oprette API-tokens for hver tilladelsesliste.

Bemærk: Det kan tage op til 24 timer for apps, der føjes til en EduAppCenter-tilladelsesliste, at blive vist i Canvas.

Åbn konto

Åbn konto

Klik på linket Admin [1], og klik derefter på kontoens navn [2].

Åbn kursusindstillinger

Åbn kursusindstillinger

I Kontonavigation skal du klikke på linket Indstillinger (Settings).

Åbn apps

Åbn apps

Klik på fanen Apps.

Administrer app-listen

Klik på knappen Administrer app-liste (Manage App List).

Indtast API-token

Indtast API-token

I feltet Adgangs-token (Access Token) [1] skal du indtaste et API-token fra din Edu App Center-organisation.

Klik på Gem (Save) knappen [2].

Se Apps

Se listen over godkendte apps i din tilladelsesliste.