cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

Hvordan starter jeg som instruktør et nyt fag fra Oversigten?

Hvordan starter jeg som instruktør et nyt fag fra Oversigten?

Hvis du har tilladelse til at tilføje nye fag i Canvas, kan du starte nye fag fra din Canvas-oversigt. Nye fag oprettes som fagskabeloner, der kan være vært for fagindhold og tilmeldinger til din institution.

Hvis du opretter et fag fra Oversigten, føjes du automatisk til faget som instruktør. Der findes ingen andre tilmeldinger i faget, selvom du muligvis kan tilføje brugere til et nyt fag. Derudover indeholder nye fag ikke fagindhold. I det nye fag kan du oprette nyt indhold og tilføje eksisterende indhold ved hjælp af fagimportværktøj og ved at dele indhold fra et eksisterende fag.

Alternativt kan du oprette et nyt fag, der skal bruges som en sandkasse. En sandkasse er et fag uden tilmeldte studerende, hvor du kan oprette, ændre og forhåndsvise fagindhold og -struktur uden indblanding fra studerende. Du kan derefter dele eller importere dit sandkasseindhold til live-fag.

Bemærk:

  • Hvis du ikke er i stand til at oprette et kursus som vist i disse instruktioner, har din institution deaktiveret denne funktion. Nogle institutioner tilbyder automatisk fag til fakultetet via SIS-import (studentinformationssystem). Kontakt din Canvas-admin for at få hjælp til at oprette et nyt fag.
  • Hvis din institution bruger en fagskabelon, udfyldes dit nye fag med indhold fra denne skabelon.

Start et nyt kursus

Start et nyt kursus

I Oversigtens sidepanel skal du klikke på Start et nyt kursus (Start a New Course) knappen. Du skal måske bladre nedad for at se denne knap.

Bemærk: Hvis du ikke ser denne knap i Canvas, har din institution deaktiveret denne funktion.

Tilføj kursusdetaljer

Tilføj kursusdetaljer

Tilføj dit kursusnavn ved at indtaste det i feltet for kursusnavn [1].

Hvis dit kursusnavn er længere end 21 karakterer, kan du oprette en kursuskode i feltet for kort navn [2]. Hvis dit kursusnavn er for kort til at oprette et kort navn, vil et kort navn automatisk blive oprettet for dig. Det korte navn vises øverst i fagnavigationsmenuen og i fagkortet i Oversigten. Hvis du har tilladelse til at redigere kursusnavn, kan du muligvis ændre kursusnavn og kode senere i kursusindstillinger.

Hvis du ønsker at indstille indholdslicens vælg indholdlicens-rullemenuen [3]. Denne indstilling vil hjælpe Canvas til at spore standardlicens for indhold indenfor dit fag. Som standard er alt indhold anset for at have copyright, men du kan også frigive dit indhold til det offentlige domæne eller vælge en Creative Commons licens. Du kan også lære mere om licenser og til enhver tid indstille licens i kursusindstillinger.

Opret fag

Opret fag

Klik på knappen Opret fag (Create course).

Vis fag

Se det nye kursus. Afhængigt af din institutions præference kan du bruge enten Tjekliste til oprettelse af fag eller Canvas fagopsætningsvejledning til at udfylde dit fag til enhver tid.

Was this article helpful? Yes No


If you find a typo or outdated info, or have a suggestion to improve this guide, please share your feedback