Hoe pas ik mijn Profiel aan?

Enkele instituten zouden in Canvas een functie kunnen activeren die Profielen heet. Profielen laat je toe om je naam, je voorkeur contactmethoden en persoonlijke links voor je account bij te werken. De informatie van jouw profiel kan door alle gebruikers in jouw cursussen worden gezien.

Opmerking: Als je het profiel tabblad niet ziet in je gebruikersnavigatiemenu, dan is deze functie door je instituut niet ingeschakeld.

Profiel openen

Profiel openen

In Globale Navigatie, klik je op de Account link [1], klik dan op de Profiel [Profile] link [2].

Profiel bewerken

Profiel bewerken

Klik op de Aanpassen Profiel knop.

Profielfoto bewerken

Profielfoto bewerken

Om een profiel afbeelding te uploaden, klik op de plaatshouder profiel afbeelding ikoon.

Opmerking: Profielfotos hebben een andere toestemming dan profielen. Als je geen plaatshouder afbeelding ziet, heeft je instituut deze functie niet toegelaten.

Naam en titel bewerken.

Naam en titel bewerken.

Als je je naam niet mag veranderen, typ dan jou naam in de veldnaam [fieldname] [1]. Type je titel in in het titel veld [2].

Contactmethoden toevoegen

Contactmethoden toevoegen

Als je je aan webservices [web services], hebt verbonden, klik dan op het vakje onder het webservice om aan te geven hoe je wenst dat er met jou contact wordt opgenomen via deze service [1]. Om aanvullende services toe te voegen, klik je op de link Geregistreerde services beheren [Manage Registered Services]. Houd er rekening mee dat de geselecteerde diensten niet met andere cursisten/groepsleden mogen gedeeld worden, tenzij je dat eerder hebt aangegeven door op het keuzevakje te klikken in de pagina Geregistreerde services beheren.

Het Discussie [Discussion] icoon [2], verschijnt automatisch als contactmethode voor beheerders, zodat de gebruikers met hen contact kunnen opnemen in de Canvas gesprekken. Het pictogram kan niet door andere gebruikers worden geselecteerd.

Opmerking: Zoals ze in je gebruikersprofiel zijn aangemaakt, verschijnen email adressen niet als een contactmethode en worden ze alleen voor Canvas meldingen gebruikt. Canvas gebruikers moeten via Gesprekken met elkaar contact opnemen.

Biografie bewerken

Biografie bewerken

Type je biografie in in het bio veld. Hier kun je hobbies, interessante feiten en feiten over jezelf toevoegen.

Profiel opslaan

Profiel opslaan

Klik op de Bewaar Profiel knop.