Hvordan tilføjer jeg som studerende et profilbillede til min brugerkonto?

Hvis din institution har aktiveret profilbilleder, kan du tilføje eller ændre profilbilleder i din konto. Hvis du ikke ser rammen for profilbilledet i dine brugerindstillinger, har din institution ikke aktiveret denne funktion.

Der er tre måder, hvorpå du kan vælge et profilbillede og bruge det gennem Canvas:

  • Overfør et billede fra din computer
  • Tag et billede ved brug af computerens kamera (ikke understøttes med Safari eller Internet Explorer)
  • Importer fra en eksisterende Gravatar-konto (denne funktion kan være begrænset af din institution, og kun G-ratede billeder understøttes)

 

Tips for profilbilleder:

  • Vælg venligst et passende billede til at repræsentere dig selv. Din institution har ret til at fjerne billeder, der ikke er passende for en klasseværelsessituation.
  • Billeder skal være kvadratiske for at forhindre dit billede i at blive ændret i størrelse eller forvrænget.
  • Filer kan være af enhver type (.jpg, .png, .gif) eller størrelse, så længe du har plads i dine personlige filer til at gemme filen. Canvas anbefaler, at dit profilbillede er så lille som muligt.
  • Din personlige fil kvote træder i kraft, når et profilbillede uploades. Hvis du ikke har tilstrækkelig lagringsplads i dine personlige filer, vil du ikke være i stand til at uploade dit profilbillede. Skab mere plads ved at fjerne filer i dine personlige filer

Åbn brugerindstillinger

Åbn brugerindstillinger

I Global Navigation klik på linket for Konto (Account) [1], klik derefter på linket for Indstillinger (Settings) [2].

Åbn profilbilleder

Åbn profilbilleder

Klik på ikonet for profilbilleder.

Bemærk: Upload et billede

Overfør et billede

Overfør et billede

For at overføre et nyt profilbillede, klik på fanen Overfør et billede (Upload a Picture) [1], og klik derefter på linket vælg et billede (choose a picture) [2]. Du kan også trække et billede fra dit skrivebord og placere det i uploaderen.

Vælg Profilbillede

Vælg Profilbillede

Find det billede du ønsker at uploade [1] på din computer, og klik på Åbn (Open) eller Gennemse (Browse) knappen [2].

Beskæring eller ændring af billedets størrelse

Beskæring eller ændring af billedets størrelse

Brug valgbokse for at beskære dit billede [1]. Når du er færdig, skal du klikke på Gem (Save) knappen [2].

Bemærk: Canvas gemmer automatisk en kopi af det gemte profilbillede i dine personlige filer. Når et nyt billede gemmes i din profil, tilsidesætter det nye billede den eksisterende billedfil i dine personlige filer.

Tag et billede

Tag et billede

For at tage et billede som dit profilbillede, skal du klikke på Tag et billede (Take a Picture) fanen [1], og derefter på Tag billede (Take Picture) knappen [2].

Bemærk: Afhængigt af din browser skal du måske give Canvas tilladelse til at bruge dit kamera. Tag-et-billede-muligheden er ikke understøttet i Safari eller Internet Explorer.

Gem billede

Gem billede

Klik på Prøv igen (Retry) knappen [1] for at tage et andet billede. Når du er færdig, skal du klikke på Gem (Save) knappen [2].

Importer fra Gravatar

Importer fra Gravatar

Hvis din institution tillader Gravatarer og du har en Gravatar-konto, kan du importere en eksisterende Gravatar til at benytte som dit profilbillede.

Klik på Fra Gravatar (From Gravatar) fanen [1], og indtast din Gravatar e-mailadresse i feltet [2]. Klik på Forhåndsvisnings (Preview) knappen for at se din Gravatar. Når du er færdig, skal du klikke på Gem (Save) knappen [3].

Bemærk: Før tilføjelse af foto i din Gravatar-konto, skal du bedømme fotoet. Bemærk venligst, at kun G-ratede Gravatar-fotos kan vises som et Canvas-profilbillede.

Se Profilbillede

Se Profilbillede

Profilbilledet, du har valgt, vil blive vist i stedet for rammen for profilbilledet.

Slet Profilbillede

Profilbilleder er forbundet til dine personlige filer, så du kan nemt slette dem for at fjerne gamle profilbilleder.

Bemærk: Gravatar billeder kan ikke slettes fra din konto via dine personlige filer. Ikke desto mindre kan Gravator billeder erstattes med et uploadet billede eller med et billede via Tag et billede muligheden som beskrevet ovenfor.

Åbn Filer

Åbn Filer

For at slette et profilbillede, klik på linket Filer (Files).

Åbn Profilbilleder

Klik på profilbilleder (profile pictures) mappen.

Slet Profilbillede

Slet Profilbillede

Ved siden af ​​den fil, du vil slette [1], skal du klikke på ikonet Muligheder [2] og derefter klikke på linket Slet (Delete) [3].