Hvordan kan jeg se indhold og de studerendes aktivitet i en gruppe som instruktør?

Som instruktør kan du se, hvad der sker i grupper ved at se på hver brugergruppe. Du kan se de studerendes aktivitet i gruppen og se indhold oprettet af grupper. Du kan også få adgang til studentergrupper for at oprette gruppesamarbejde og tilføje andet gruppespecifikt indhold, hvis det er nødvendigt.

Åbn Deltagere

Åbn Deltagere

I Fagnavigation skal du klikke på linket Deltagere (People).

Åbn gruppesæt

Klik på navnet på gruppesættet.

Besøg gruppens startside

Ved siden af gruppens navn skal du klikke på menuen Muligheder (Options) [1]. Klik derefter på linket Besøg gruppens startside (Visit Group Homepage) [2].

Se gruppens startside

Som instruktør kan du se alle de studerendes aktivitet inden for gruppen ved at klikke på et hvilket som helst link i gruppens navigationsmenu [1]. Du kan også deltage i et hvilket som helst indholdsområde i gruppen, fx oprettelse af et samarbejde for gruppen eller visning af en gruppediskussion. Du kan dog stadig oprette samarbejder og gruppediskussioner fra faget. Gruppemedlemmer kan også oprette deres eget indhold til gruppen.

Når du ser en studentergruppe, kan du nemt skifte og se alle grupper inden for et gruppesæt ved at klikke på linket Skift gruppe (Switch Group) [2]. Også instruktører og studentergruppeledere kan se linket Rediger gruppe (Edit Group) [3], som giver hurtig adgang til at redigere gruppens navn.

For at vende tilbage til fagets startside henvises der til brødkrummer-linket, hvor du skal klikke på fagets navn [4].

Bemærk: For at udvide eller skjule gruppenavigationsmenuen skal du klikke på Menu-ikonet [5]. Når du vælger at udvide eller skjule gruppenavigationsmenuen, anvendes din præference på alle grupper, som du er medlem af.