Hvordan viser jeg tilbakemeldinger på merknader fra min instruktør direkte i min oppgave-innlevering?

Din instruktør kan velge å inkludere kommentarer direkte i en oppgaveinnlevering ved hjelp av inline-kommentarer eller merknader. Hvis en oppgaves innleveringsdetaljer-side inneholder en vis tilbakemelding (View Feedback) -tast, kan du vise disse merknads-kommentarene gjennom et forhåndsvisningsverktøy kalt Canvas DocViewer. Du kan også bruke Canvas DocViewer til å svare på kommentarer eller lage egne merknader.

Noen nettlesere gjengir muligens ikke kommentarene riktig når de viser tilbakemeldinger. Hvis nettleseren din inkluderer en innebygd PDF-leser, velg alternativet å vise PDF-filen i systemleseren. Du kan også laste ned PDF-filer med kommentarer så du kan vise dem på din datamaskin. De nødvendige innstillingene for å vise eller skrive ut merknadene i PDF-filen varierer basert på programvaren som er installert i datamaskinen.

Merknader:

  • Hvis vedlegget til oppgaven viser en « Forhåndsvisning » (Preview)-tast i stedet for tasten « Vis tilbakemeldinger » (View Feedback), er filen ikke DocViewer-kompatibel og vil ikke inkludere noen kommenterte kommentarer.
  • Hvis du sendte inn en gruppeoppgave, men ikke er medlem av en gruppe, kan det hende at instruktørkommentarer ikke vises på siden for innleveringsdetaljer. Du kan se kommentarer fra Karakter-siden eller mappen Innsendingskommentarer i innboksen.

Åpne karakterer

Åpne karakterer

I kursnavigeringen, klikk på « karakterer » (Grades).

Vis oppgavedetaljer

Vis oppgavedetaljer

Klikk på tittelen til oppgaven.

Vis tilbakemelding

Vis tilbakemelding

Klikk på «Vis tilbakemelding» (View Feedback)-lenken. Lenken Vis tilbakemelding viser en indikator hvis kommentarer med merknader er lagt til en støttet oppgave.

Merknader:

Vis innlagte kommentarer

Vis innlagte kommentarer

Vis innlagte kommentarer fra instruktøren [1]. For å svare på en kommentar, svev musen over kommentaren og klikk på « Svar » (Reply)-tasten [2]. Når en innlagt kommentar omfatter flere innholdslinjer, viser innholdsruten en ellipselenke [3]. For å utvide en kommentar, klikk på ellipselenken. For å vise overlappende svar, klikk på kommentaren for å utvide alle nye svar [4]. For å vise kommentarer i utvidet visning, klikk på Fullskjerm-ikonet [5]. Du kan også bruke DocViewer for å lage dine egne merknader i oppgaven din.

Last ned fil

Last ned fil

Hvis du vil laste ned en PDF-fil av innleveringen og merknadene, klikker du på « Last ned » (Download)-ikonet.

0 Likes
Was this article helpful? Yes No