cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
dan_baeckstrom
Surveyor II

Can't reply in open Community conversation thread

Jump to solution

Hi,

I have recently posted in the Community Idea Conversations Thread "Modules within Modules". However, as I tried to post another reply today, the content briefly appeared on the page but then disappeared upon reload. I was logged in, the conversation was marked as Open, and I tried repeatedly to post my text, with the same result each time. Please look into this.

Browser: Chrome 88.0.4324.150 (Official Build) (x86_64);
OS: MacOS 10.14.6 (18G8022);
Hardware: MacBook Pro (Retina, 13-inch, Early 2015)

Best,
Dan Baeckström

0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
kmeeusen
Community Coach
Community Coach

Hi@dan_baeckstrom

When I navigated to your Idea conversation, I found it marked as SPAM, see screenshot below..............

kmeeusen_0-1614534803893.png

I will pass this on to a Community manager, and see what's up.

Kelley

 

View solution in original post

0 Kudos
2 Replies
kmeeusen
Community Coach
Community Coach

Hi@dan_baeckstrom

When I navigated to your Idea conversation, I found it marked as SPAM, see screenshot below..............

kmeeusen_0-1614534803893.png

I will pass this on to a Community manager, and see what's up.

Kelley

 

View solution in original post

0 Kudos

I think that it got labeled as Spam after I tried to post it once again. It seems that the server has stored my post but fails to display it.