cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Anonymous
Not applicable

I am a Student and I can't see any of my courses I'm enrolled to on the mobile app.

Jump to solution

I'm not sure its a bug, but all the my courses are missing the apps says I'm not enrolled to any courses. On my laptop I see my courses perfectly fine just not on mobile, I am on the right account as well. Then one of my classmates had the same issue  as well with their courses going missing on the app. How do I fix this?

Tags (1)
0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
rseilham
Community Coach
Community Coach

@Anonymous,

I'm not sure I have an answer for you on this, but a few things you can try. 

It's possible your courses might be there, but not on your dashboard, here are directions to view all courses in the app - https://community.canvaslms.com/t5/Canvas-Student-iOS-Guide/How-do-I-manage-Courses-and-Groups-in-the-Student-app-on-my-iOS/ta-p/1885#view-courses

Another suggestion is to make sure your courses are favorited on the web and see if that helps them show on the app: https://community.canvaslms.com/t5/Student-Guide/How-do-I-customize-my-Courses-list-as-a-student/ta-p/500#manage_courses

Outside of these suggestions, I would recommend that you contact your local tech support to see if they can troubleshoot this further. 

View solution in original post

0 Kudos
1 Reply
rseilham
Community Coach
Community Coach

@Anonymous,

I'm not sure I have an answer for you on this, but a few things you can try. 

It's possible your courses might be there, but not on your dashboard, here are directions to view all courses in the app - https://community.canvaslms.com/t5/Canvas-Student-iOS-Guide/How-do-I-manage-Courses-and-Groups-in-the-Student-app-on-my-iOS/ta-p/1885#view-courses

Another suggestion is to make sure your courses are favorited on the web and see if that helps them show on the app: https://community.canvaslms.com/t5/Student-Guide/How-do-I-customize-my-Courses-list-as-a-student/ta-p/500#manage_courses

Outside of these suggestions, I would recommend that you contact your local tech support to see if they can troubleshoot this further. 

View solution in original post

0 Kudos