cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
david_hall2
Surveyor

Images posted by students in discussion replies not showing

Jump to solution

A subject has a discussion in which none of the images posted by students are showing to anyone. I wonder if the New Rich Content Editor and Files has anything to do with this?

More detail on the posts: only two students have attempted to upload images, but all images (a total of 5 images) are not displaying. When I attempt to go to what I believe is the direct URL of one of the images (found via the browsers Inspector) to see if I can access it, I get a page that says "Access Denied: You don't have access to view this resource".

Is this being caused by a recent update? Is anyone else experience this? 

Tags (2)
1 Solution

Accepted Solutions
Stefanie
Community Team
Community Team

david_hall, this has been identified as an issue in Canvas; please refer to New RCE embedded images broken (part 2) . We recommend that you create a support case referencing the above-linked document so that you will receive notifications on the progress toward resolution.

View solution in original post

1 Reply
Stefanie
Community Team
Community Team

david_hall, this has been identified as an issue in Canvas; please refer to New RCE embedded images broken (part 2) . We recommend that you create a support case referencing the above-linked document so that you will receive notifications on the progress toward resolution.

View solution in original post