cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Community Member

Unable to access Canvas content

Jump to solution

I cannot access my course content through Canvas. I can access Canvas. When I do, there are large icons that I can click on, but I cannot access the content I need within the site. Is there an update currently going on or do I need to do something to fix this? Thank you.

1 Solution

Accepted Solutions
Highlighted
Community Coach
Community Coach

Is your course open/available? If your course hasn't stated yet then you might not be able to access any of the content. You can check this by contacting the Instructor to see what should be available. If you should be able to see content in the course then the first thing I would try is switching Internet browsers. The ones that work the best with Canvas are Firefox and Chrome. If you switch to one of these and are still having problems I'd contact your Instructor and Canvas Support (Help link --> Report a Problem).

View solution in original post

3 Replies
Highlighted
Community Coach
Community Coach

Is your course open/available? If your course hasn't stated yet then you might not be able to access any of the content. You can check this by contacting the Instructor to see what should be available. If you should be able to see content in the course then the first thing I would try is switching Internet browsers. The ones that work the best with Canvas are Firefox and Chrome. If you switch to one of these and are still having problems I'd contact your Instructor and Canvas Support (Help link --> Report a Problem).

View solution in original post

Highlighted
Community Member

I've been taking the course the entire Fall 2016 term (finals are next week).

Whether I view Canvas in Firefox or Internet Explorer, it is displayed the same way. Attached is a screen shot of what is displayed when I access Canvas. I will try contacting Canvas Support as you suggested though. Thank you.Canvas pic.jpg

Highlighted
Community Member

I have the same issue now. How did you resolve the problem? Thanks.

Labels