cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Surveyor

Why is there an error 401 message when I try to create Google LTI in Collaborations?

Jump to solution

Good day! I was wondering why after successfully creating  Google LTI documents in Collaborations in my five courses, I am now receiving an error 401 message when I try to create new docs. I also noticed that the names of my students in the add collaborators section are gone? My internet connection is good. I wonder what is causing the error. Can somebody help me please? Thank you very much.

1 Solution

Accepted Solutions
Adventurer

Hi @Joex1 ,

While I'm not sure why the error is happening, I can at least tell you we're seeing the same thing at my institution.  I'd suggest creating a ticket with Canvas Support if you have the ability to.  We are doing that here for each user who reports the problem to us.

-Chris

View solution in original post

4 Replies
Adventurer

Hi @Joex1 ,

While I'm not sure why the error is happening, I can at least tell you we're seeing the same thing at my institution.  I'd suggest creating a ticket with Canvas Support if you have the ability to.  We are doing that here for each user who reports the problem to us.

-Chris

View solution in original post

Surveyor II

Hi guys, I've had the same issue. If anyone has a response with a solution from Instructure please update! 

Surveyor II

Having the same issue, not always but at times with no explanation.  It's happening more on safari than chrome browsers.

Learner

I have a prof that has the same issue. He says it's been happening the last few weeks. I can replicate the error when I masquerade as him using Chrome.  I'm going to put in a ticket with CS but logging it here in case someone has a solution.