Hvordan administrerer jeg funktionsindstillinger på min brugerkonto som studerende?

Canvas søger til stadighed at oprette nye funktioner for at forbedre din brugeroplevelse. Hovedparten af forbedringerne vil blive gjort tilgængelige som en del af vores regelmæssige programfrigivelser. Nogle funktioner kan dog påvirke din personlige interaktion med Canvas.

Denne lektion giver et overblik over, hvordan man administrerer funktionsindstillinger på brugerniveau i din brugerkonto. For at se specifikke tilgængelige funktionsindstillinger i Canvas kan du se lektionen brugerkontofunktioner.

Åbn brugerindstillinger

Åbn brugerindstillinger

I Global Navigation klik på linket for Konto (Account) [1], klik derefter linket for Indstillinger (Settings) [2].

Vis Funktionsindstillinger

Tilgængelige funktioner vil forekomme i sektionen Funktionsindstillinger.

Filter-funktionsindstillinger

Filter-funktionsindstillinger

For at filtrere efter alle funktioner, aktiverede funktioner eller deaktiverede funktioner skal du klikke på rullemenuen Filter.

Søg funktionsindstillinger

Søg funktionsindstillinger

Hvis du vil søge efter en funktionsindstilling, skal du skrive et nøgleord i feltet Søg (Search).

Se typer af funktioner

Se typer af funktioner

Hver funktion indeholder en beskrivelse af funktionen. For at udvide funktionsfeltet og vise beskrivelsen skal du klikke på pilikonet.

Se Funktionsmærkerne

Se Funktionsmærkerne

Funktionsmærker (Feature tags) hjælper med at identificere status for funktion. En funktion uden mærke [1] betyder, at funktionen er stabil og parat til brug i dit produktionsmiljø. Funktioner kan inkludere et pre-produktionsmærke, hvilket betyder funktionen er tilgængelig for brug i dit produktionsmiljø, men bliver stadig testet for brugbarhed og tilgængelighed. Aktivering af en betafunktion kan skabe uønskede hændelser på din Canvas-konto.

Vis Funktionsstatusser

Du kan vælge at aktivere eller deaktivere funktionsindstillinger.

For at aktivere eller deaktivere en funktion skal du klikke på funktionens ikon for Status [1].

For at slå funktionen til skal du klikke på indstillingen Aktiveret (Enabled) [2]. Aktiverede funktioner viser ikonet for Aktiveret [3].

For at slå funktionen fra skal du klikke på indstillingen Deaktiveret (Disabled) [4]. Deaktiverede funktioner viser ikonet for Deaktiveret [5].