Hoe bekijk, download of print ik een transcript van mijn inschrijvingen in Catalog?

In Canvas Catalog kun je een PDF van je inschrijvingstranscript weergeven, downloaden of afdrukken. Het transcript toont een overzicht en gedetailleerde informatie voor cursussen die zijn voltooid, bezig zijn en nog niet zijn voltooid.

Cursistendashboard openen

Cursistendashboard openen

Klik op het vervolgkeuzemenu Naam gebruiker (User Name) [1]. Klik vervolgens op de link Cursistendashboard (Student Dashboard) [2].

PDF-transcript openen

PDF-transcript openen

Klik op de knop PDF Transcript.

Transcript bekijken

Transcript bekijken

Het PDF-transcript wordt in een nieuw browsertabblad geopend.

In de overzichtssectie [1] wordt informatie weergegeven over het totaal aantal cursussen en programma's op het transcript.

De sectie Voltooid (Completed) biedt een lijst met alle cursussen of programma's die je hebt voltooid, de inschrijvingsdatum, de voltooiingsdatum en het aantal verdiende studiepunten (als deze konden worden verdiend) [2].

De sectie In uitvoering (In Progress) biedt een lijst met alle cursussen of programma's waar je momenteel aan werkt, de inschrijvingsdatum, de voltooiingsdatum en het aantal studiepunten dat kan worden verdiend (als deze kunnen worden verdiend) [3].

De sectie Niet voltooid (Not Completed) biedt een lijst met cursussen of programma's die zijn verlopen, zijn gearchiveerd, die je hebt laten vallen, of waar je nog niet aan bent begonnen. Daarnaast vind je er de inschrijvingsdatum en het aantal studiepunten dat kon worden verdiend (als deze konden worden verdiend) [4].

Je kunt het transcript afdrukken of de PDF downloaden naar je computer.

Opmerking: In de overzichtssectie worden programma's als één enkele inschrijving geteld.