cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
hai
Community Participant

Student submitted the quiz but on the system it showed "This student does not have a submission for this assignment"

Jump to solution

Hi All,

I got informed from 1 of the trainer saying that He graded an assessment for all students which was set up as a quiz. The assessment has 2 attempts, when he grade the 2nd attempt, 80% of the student submission says "This student does not have a submission for this assignment"

I also use my admin account to check the student Page View history, there was a log for submission for this quiz and when I checked the log, it show no submission.

I'm not sure what is the problem here, any help would be much appreciated.

Hai Tran

Tags (1)
1 Solution

Accepted Solutions
hai
Community Participant

Hi Manuel,

Appreciate for your help.

This is quite silly, but when I checked again with the Trainer, he actually misread the unit name and that's why he couldn't find his student's submissions. So all sorted.

Kind regards.

View solution in original post

2 Replies
manuelgarciaph
Community Participant

I'm having the same problem although in rare instances. It's like from time to time we experience this issue. Another scenario is there's already a grade on the gradebook yet when you check the speedgrader, the "checked" symbol is missing.

What we have been doing is we are manually editing the grade. We edit the score from the original to any score, then to original again. 

352525_1.png

hai
Community Participant

Hi Manuel,

Appreciate for your help.

This is quite silly, but when I checked again with the Trainer, he actually misread the unit name and that's why he couldn't find his student's submissions. So all sorted.

Kind regards.