cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
karina
Community Member

Report will not Run/Download in New Analytics

Jump to solution

I tried the New Analytics feature and like it for the most part. However, when I try to run a Missing Assignments Report, nothing happens. It's as though the action button is not programmed to actually do anything.

Capture.PNG

0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
chofer
Community Coach
Community Coach

Good afternoon, @karina ...

I just tried running the Missing Assignments report in New Analytics in my own sandbox course.  The report successfully ran, and it downloaded to my "Downloads" folder on my computer as a *.csv file.  Have you tried using a different browser (such as an updated version of Mozilla Firefox or Google Chrome) to see if that might help solve the issue?  Another thing to try would be to clear your browser history/cache files, close the browser, and then re-start the browser to see if that helped.

If none of those options work for you, I would recommend that you reach out to the folks at the Canvas Help Desk to see if they might have any other options for you to try.

Please keep us posted on your progress!  Thanks much!

View solution in original post

2 Replies
chofer
Community Coach
Community Coach

Good afternoon, @karina ...

I just tried running the Missing Assignments report in New Analytics in my own sandbox course.  The report successfully ran, and it downloaded to my "Downloads" folder on my computer as a *.csv file.  Have you tried using a different browser (such as an updated version of Mozilla Firefox or Google Chrome) to see if that might help solve the issue?  Another thing to try would be to clear your browser history/cache files, close the browser, and then re-start the browser to see if that helped.

If none of those options work for you, I would recommend that you reach out to the folks at the Canvas Help Desk to see if they might have any other options for you to try.

Please keep us posted on your progress!  Thanks much!

View solution in original post

karina
Community Member

@chofer Thanks! Clearing the cache must have fixed it. I was already using the most recent update of Google Chrome, but after I cleared the cache the report downloaded just fine.