cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
barnettda
Community Contributor

Safari Issue

Jump to solution

HI, all,

I'm using Safari 8 for the Mac on an iMac running Yosemite (both are the latest versions).

For some reason, I don't see the appropriate icons in Safari (just place-holder squares), but when I open the class I'm creating in Firefox for the Mac, I do see them:

browsers.png

Is there a setting in Safari I'm missing? The little place-holder "squares" are all over Canvas when I view it in Safari.

I'm stumped!

Cheerily,

Dan

Tags (2)
1 Solution

Accepted Solutions
barnettda
Community Contributor

UPDATE

Suddenly, as I was adding a third discussion, all of the little icons appeared. Very strange!

Cheerily,

Dan

View solution in original post

3 Replies
barnettda
Community Contributor

UPDATE

Suddenly, as I was adding a third discussion, all of the little icons appeared. Very strange!

Cheerily,

Dan

View solution in original post

Hi Dan,

I'm glad that Safari started working for you but it is perplexing that it wasn't loading all the content in your Canvas course.  If that happens again I'd recommend that you open a support case and see if they can help.  We are all Mac users here at Instructure.  Personally I have usually had the best luck with using Chrome, Firefox, Safari in that order.  I generally use Chrome unless something malfunctions and then try FF next in line.

barnettda
Community Contributor

Hi, Scott,

Wish we had "FireSafeChro," if you know what I mean. One browser to rule them all! :smileylaugh:

I haven't noticed the issue again; all the little icons are loading just fine. So, onward!

Cheerily,

Dan