Community

cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
ian10
Community Participant

Assignments - need to select group before using speedgrader

Jump to solution

Recently I have noticed that when I create a assignment and allocate it to a section, some things are acting up.

I edit the settings, assign it to the students, publish it, the when I look at the assignment is requires me to select a group before I can use the speedgrader.

Please note I did not make the assignemtn a group assingment, so why am I getting this?

Any ideas?

I had to create a group and add the students to it so I could do the marking....

group1.jpg

group2.jpg

Labels (1)
Tags (1)
0 Kudos
1 Solution
JeffW
Community Participant

Hi @ian10!

I believe I have the answer you are looking for. 

In your course settings, there is a settings for "Large Course:". You will want to deselect that option if you are seeing it's on and that should stop the prompt to select a group when launching speed grader. Screen Shot 2022-07-12 at 1.05.56 PM.png

View solution in original post

2 Replies
JeffW
Community Participant

Hi @ian10!

I believe I have the answer you are looking for. 

In your course settings, there is a settings for "Large Course:". You will want to deselect that option if you are seeing it's on and that should stop the prompt to select a group when launching speed grader. Screen Shot 2022-07-12 at 1.05.56 PM.png

ian10
Community Participant
Hi Jeffw
I had not seen that before, works perfectly. Solved the issue, thanks