Hoe laat ik een een cursus of programma in Canvas Network of Catalog vallen?

Catalog-gebruikers (gebruikers van Canvas Network inbegrepen) kunnen inschrijvingen voor cursussen of programmavermeldingen laten vallen vanuit het Cursistendashboard.

Als een item specifieke begin- en einddatums heeft, kun je deze alleen tijdens de periode tussen deze datums laten vallen. Vermeldingen zonder einddatum kun je op elk moment laten vallen. Als een vermelding, of je inschrijvingsstatus in een vermelding, is afgesloten, kun je de vermelding niet meer laten vallen.

Je kunt items alleen laten vallen als je rechtstreeks bent ingeschreven via de Catalog van je instituut. Als je handmatig bent toegevoegd door een cursusleider of beheerder, moet je met hen contact opnemen om je uit de cursus of het programma te verwijderen.

Cursistendashboard openen

Klik op de vervolgkeuzelijst Gebruiker (User) [1]. Klik vervolgens op de link Cursistendashboard (Student Dashboard) [2]

Open In uitvoering zijnde items (In Progress Listings)

De lijsten Huidig, Voltooid of Niet voltooid openen

Klik op het tabblad In uitvoering (In Progress) [1] om items waar je aan bent begonnen te openen.

Klik op het tabblad Niet voltooid (Not completed) om items waar je nog niet aan bent begonnen te openen.

Opmerking: Je kunt geen voltooid item laten vallen.

Cursus of programma laten vallen

Zoek naar de cursus of het programma en klik op het pictogram voor instellingen [1]. Klik vervolgens op de link Programma (of cursus) laten vallen (Drop Program (or Course)) [2].

Laten vallen bevestigen

Laten vallen bevestigen

Er verschijnt een bevestigingsvenster.

Klik op de knop Laten vallen (Drop) om de actie te bevestigen.