Wat is Canvas Catalog?

Canvas Catalog is een elegante, alles-in-een leeroplossing met een cursuscatalogus die is aangepast aan jouw organisatie, cursusregistratiesysteem, betalingsgateway en leerplatform. Omdat Canvas Catalog deel uitmaakt van Canvas kun je elke Canvas-cursus snel en efficiënt publiceren in een aantrekkelijke online catalogus.

Ga naar de website van Canvas Catalog voor meer informatie.

Programma-aanbiedingen maken

Programma-aanbiedingen maken

Catalog kan op tal van manieren worden gebruikt, zoals voor:

  • Professionele ontwikkeling
  • eLearning-cursussen
  • Vervolgopleidingen
  • Workshops
  • Seminars
  • Webinars

Items bekijken

Canvas Catalog laat cursussen en programma's zien die een organisatie in haar account heeft toegevoegd. Accountitems kunnen worden voorzien van de naam, het logo en het domein van de organisatie, en accounts bieden volledige ondersteuning voor aangepaste JS (JavaScript) en CSS (Cascading Style Sheet). Organisaties kunnen ook subcatalogusitems maken die behoren bij een specifieke afdeling, organisatie of team.

De catalogus van een organisatie is altijd openbaar, zelfs als cursisten niet zijn aangemeld. Maar organisaties kunnen wel de zichtbaarheid van elk item in hun catalogus beheren.

Opmerking: De pagina Catalogusitems van een organisatie kan niet automatisch de weergegeven items beperken om cursussen aan specifieke cursisten aan te bevelen.

Account beheren

Account beheren

Binnen een Canvas Catalog-account kunnen organisaties alle cursus- en programma-items beheren, catalogi beheren, promotiecodes voor betaalde items maken, accountrapporten bekijken en de API openen.

Certificaten toevoegen

Certificaten toevoegen

Organisaties kunnen ook certificaten toevoegen, die automatisch worden uitgegeven nadat een cursist een cursus of programma heeft afgerond. Daar komt geen papierwerk aan te pas. Certificaten kunnen worden ingesteld op een standaardsjabloon of worden ontworpen meet aangepaste HTML/CSS.