Hvordan benytter jeg Kalender som observatør?

Kalender er en fantastisk måde at se alt, som en tilknyttet studerende har på opgavelisten for alle deres fag på ét sted. Du kan se kalenderbegivenheder efter dag, uge, måned eller arbejdsplan. Kalenderen omfatter også adgang til Planlæg (Scheduler), som er et planlægningsværktøj i Canvas. Observatører kan dog ikke reservere aftaler på vegne af en studerende.

Observatører kan ikke se begivenheder i en studerendes personlige kalender eller aftaler reserveret gennem planlægningsværktøjet. Bemærk, at en observatør kan se en studerendes reserverede aftaler i Canvas Parent-appen.

Åbn Kalender

Åbn Kalender

I Global Navigation skal du klikke på Kalender (Calendar) linket.

Se Kalender

Kalenderen viser alt, hvad du er tilmeldt, eftersom Kalenderen dækker over alle kurser. I navigationslinjen kan du vælge mellem visning af kalenderen som Uge, Måned, Dagsorden eller Arbejdsplan [1]. Visningen, du vælger, vil diktere stilen af kalendervinduet [2]. Som standard vises kalenderen som Måned (Month).

Sidebjælken [3] viser en hurtig visning af kalender, din liste over fag og grupper, og udaterede emner for dine fag og grupper.

Tilføj kalenderelementer

Tilføj kalenderelementer

Hver kalendervisning viser alle opgaver eller begivenhed, der blev føjet til kalenderen. Du kan til enhver tid tilføje personlige begivenheder, bl.a. tilbagevendende kalenderbegivenheder i navigationslinjen ved at klikke på knappen Tilføj (Add).

Se Kalenderliste

Hver personlig kursus- og gruppekalender er identificeret af en separat farve, der vises i kalendervisningen. Associerede opgaver for hvert kursus eller gruppe vil forekomme i kalendervisningen for hver kalender. I ovenstående eksempel vises opgaver og begivenheder fra faget Amerikansk historie i lilla i kalendervisningen.

Som standard vil alle dine kursus- og gruppekalendere blive valgt og forekomme i kalendervisningen [1]. For at skjule kalenderen skal du klikke på boksen ved siden af navnet på kalenderen [2]. Kalendere, der ikke er aktive i kalendervisningen, vil vises som grå [3].

Bemærk: Canvas vil tildele en vilkårlig farve for hver kalender, medmindre en brugertilpasset farve er valgt. Hver kalender indeholder 15 standardfarver, men du kan indsætte en Hex-kode for at skabe enhver farve, du ønsker. Farver indstillet i Panel Oversigt over fag er også opdateret i kalenderen.

Se liste over udaterede begivenheder

Se liste over udaterede begivenheder

Udvidelse af Udaterede emner (Undated items) linket vil vise dig en liste af begivenheder og opgaver, der ikke er daterede. Opgaver og begivenheder vil blive differentieret ved ikoner og ved personlig kursus- eller grupperkalenderfarve.

Se Kalender efter måned

Se Kalender efter måned

I Månedsvisning skal du klikke på pileknapperne [1] for at skifte fra måned til måned. Klik på knappen I dag (Today) [2] for at se begivenheder for den aktuelle dato.

For at se en bestemt dato skal du klikke på månedslinket [3] og skrive en dato i datofeltet [4] eller vælge en dato fra kalenderen [5].

Se opgaver og begivenheder

Opgaver er vist med et ikon ved siden af opgavetitlen. Ikonet reflekterer opgavetypen: Diskussion [1], Opgave [2], Quiz [3] eller Begivenheder [4].

Hvert element på kalenderen er farvekodet for at matche kurser eller kalendere i sidepanelet.

For at se alle detaljer for en opgave eller begivenhed skal du føre musen henover emnet [5].

 

Se heldagsbegivenheder

Heldagsbegivenheder viser ikonet Begivenheder og inkluderer ikke en bestemt begivenhedstid.

Hvis du vil udvide en heldagsbegivenhed i flere dage, skal du føre musen henover kanten af begivenheden, indtil du ser en sort pil. Træk din begivenhed på tværs af alle nødvendige datoer i den aktuelle måned.

Se Kalender efter uge

Klik på knappen Uge (Week) for at se kalenderen efter uge. Ugevisningen viser alle kalenderelementer efter dato og tid. Bemærk at nogle opgaver kan forfalde kl. 23:59, som vises nederst i kalendervisningen.

Se heldagsbegivenheder

Heldagsbegivenhder vises øverst i kalenderugen. Disse begivenheder omfatter ikke en bestemt begivenhedstid.

Lige som med månedsvisningen, hvis du vil udvide en heldagsbegivenhed i flere dage, skal du føre musen henover kanten af begivenheden, indtil du ser en sort pil. Træk din begivenhed på tværs af alle nødvendige datoer. I ugevisningen kan du kun trække din begivenhed til enden af den uge, som du ser.

Se Kalenderdagsorden

For at se dine kalenderelementer i et dagsorden-format, skal du klikke på knappen Agenda.

0 Likes
Was this article helpful? Yes No