Hvordan kan jeg som observatør benytte Canvas på min mobile enhed?

Canvas er bygget på åbne webstandarder, så de fleste funktioner understøttes på mobile enheder.

Mobilbrowsere

Du kan få adgang til Canvas fra enhver browser på din Android/iOs enheder. Ikke desto mindre er mobile browsere ikke understøttet, og visse funktioner virker muligvis ikke som forventet sammenlignet med at se Canvas i fuldt understøttede browsere.

På mobile enheder er Canvas designet til at blive brugt indenfor Canvas mobile applikationer. Canvas sider indenfor en mobil browser er kun understøttet, når en handling i  app links direkte forbundet til browseren, så som når en studerende tager visse typer af quizzer. Support omfatter ikke sider, der for nærværende ikke bliver beyttet i app'en så som Konferencer eller Samarejder.

Mobile Applikationer

Vi forsøger aktivt at forbedre vores mobil applikationer til at understøtte så mange Canvas funktioner som muligt. Instructure har en original mobilapplikation for observatører til gratis download på både telefoner og tablets.

  • Canvas Parent: Denne app er designet til at kunne følge med i den studerendes uddannelse og se opgaver, begivenheder og karakterer. Adgang til Canvas Parent administreres af din studerendes institution. Vis Canvas Parent mobilfunktioner efter version og enhed.

Du kan lære mere om mobilapplikationer i Canvas-vejledninger for mobil.