Hvordan logger jeg ind på en institutions Canvas Studio-side?

Hvis du modtager en e-mail, der byder dig velkommen til Canvas Studio, skal du bekræfte din konto ved at oprette en adgangskode. Denne adgangskode bruges til at få adgang til et specifikt Studio-websted, som er adskilt fra Canvas. Når du accepterer kontoinvitationen, viser loginsiden den URL, du skal bruge til at administrere og få adgang til Studio.

Oftest sendes e-mailinvitationer kun til brugere, som er blevet inviteret til Studio som administratorer. Du kan administrere dine Studio-administratorindstillinger i Canvas.

Den adgangskode, du opretter til dit Studio-websted, synkroniseres i øjeblikket ikke med dit Canvas-login, så for de bedste resultater skal du oprette den samme adgangskode til Studio, som du bruger til Canvas. Hvis du vælger en anden adgangskode, kan du til enhver tid nulstille din adgangskode på dit Studio-websted ved at bruge linket til nulstilling af adgangskode.

Hvis din institution aktiverer Canvas-godkendelse, kan du logge ind på dit Studio-websted med dine Canvas-legitimationsoplysninger.

Bortset fra Studio-webstedets brugermenu, viser Studio-websteder det samme indhold, som findes i en Studio-konto.

Åbn e-mail

Åbn velkomstmailen i din e-mail-indbakke. Emnelinjen er Velkommen til Studio!

Indstil adgangskode

Klik på linket Indstil din adgangskode (Set your password).

Opret og bekræft adgangskode

Opret og bekræft adgangskode

Indtast en adgangskode til din konto i feltet Adgangskode (Password) [1]. Indtast den samme adgangskode igen i feltet Bekræft adgangskode (Confirm Password) [2]. Klik på Gem (Save) [3].

Log ind på Studio

Log ind på Studio

Adgangskodesiden opdateres og viser loginsiden for dit Studio-administrationswebsted. Det kan være en god ide at bogmærke denne URL.

Indtast din e-mailadresse [1] og adgangskode [2] på login-siden. Klik på Log ind (Sign In) [3]. Hvis du har glemt din adgangskode, skal du klikke på Glemt adgangskode? (Forgot password?) linket [4].

Bemærk:

  • Studio-websteder følger denne URL-struktur: [din institutions navn].instructuremedia.com.
  • Hvis din institution aktiverer Canvas-godkendelse, kan du logge ind på dit Studio-websted med dine Canvas-legitimationsoplysninger.

Vis Studio

Se din konto på dit Studio-websted.