Hvordan kan jeg lenke en student til min brukerkonto som observatør?

Er du registrert med en Canvas-konto som en foresatt, kan du legge til studenter for å observere innen samme skole. Om en skole i tillegg opprettet en observatør-konto for deg som er koblet til en student, kan du legge til studenter som du vil observere.

For å koble deg til en student, trenger du en legge til en student-bestemt paringskode. Paringskoden er følsom for små og store bokstaver og er gyldig i sju dager. Studenter kan generere paringskoder fra deres brukerinnstillinger. Avhengig av skolens tillatelser, kan administratorer og faglærere også kunne generere paringskoder. For mer informasjon om paringskoder, se Paringskoder - Ofte spurte spørsmål PDF (FAQ-PDF).

Du kan også fjerne observerte studenter fra siden Observasjon.

Merknader:

  • Du kan ikke legge til en student som ikke har konto innen samme skole som deg (Canvas URL). For å observere studenter på andre skoler, må du registrere deg med en konto for skole som bruker samme Canvas URL.
  • Har du ikke tilgang til alle emnene til studenten, er det for deg ikke mulig å koble deg til flere studenter, da det ikke er tilgjengelig for deg.

Åpne kontoinnstillinger

Åpne kontoinnstillinger

I Global Navigering, klikk på Konto (Account) [1], og klikk så på Innstillinger (Settings) [2].

Åpne observering

Åpne observering

I brukernavigering, klikk på lenken observere .

Legg til student

Legg til student

Skriv inn paringskoden i feltet « Student paringskode » (Student Pairing Code) [1] og klikk på tasten « Legg til student » ( Add Student) [2]

Vise student

Vise student

Vis paret student

Fjern student

Fjern student

For å slutte å observere en student, klikk på Fjern-lenken.

Bekreft fjerning

Bekreft fjerning

For å bekrefte at du vil fjerne en student fra observatørlisten, klikk på OK-knappen.