Hvordan bruker jeg Canvas på mobilenheten min som observatør?

Canvas er bygget på åpne web-standarder, så de fleste funksjoner støttes på mobile enheter.

Mobile nettlesere

Du har tilgang til Canvas fra hvilken som helst nettleser på Android/iOS-enheten din. Men mobile nettlesere støttes ikke og funksjoner fungerer muligens ikke som forventet i forhold til når Canvas vises i en fullt støttet desktop-nettleser.

På mobile enheter er Canvas utviklet for å brukes i Canvas mobile applikasjoner. Canvas-sider i en mobil nettleser støttes bare når en handling i appen kobler direkte til nettleseren, som når en student tar visse typer tester. Støtte er ikke utvidet til sider som for øyeblikket ikke kan brukes i appen, for eksempel Konferanser eller Samarbeid.

Mobile applikasjoner

Vi holder aktivt på å forbedre de mobile applikasjonene våre på flere språk for å støtte så mange Canvas-funksjoner som mulig. Instructure har en innkommende mobile applikasjoner for observatører for gratis nedlasting for både telefoner og nettbrett.

  • Canvas Parent: Denne appen er utviklet for at du skal engasjere deg i dine studenters utdanning og se oppgaver, hendelser og karakterer. Tilgang til Canvas Parent er administrert av din students institusjon. Vis « Canvas Parent mobile funksjoner » (Canvas Parent mobile features) etter versjon og enhet.

Du kan lære mer om mobile applikasjoner i the Mobil-guide for Canvas.