Hoe installeer ik de schermopnameapplicatie van Studio?

De schermopnameapplicatie van Studio kan zowel op Microsoft Windows- als Mac-computers worden gedownload en geïnstalleerd.

Als IT-beheerder kun je de schermopnameapplicatie voor Studio op computers voor algemeen gebruik installeren. Je hebt ook de optie om de schermopnameapplicatie 'stil' te installeren op de computers van gebruikers binnen je organisatie.

Opmerking: De URL biedt standaard de 32-bits versie van de schermrecorder. De 64-bit versie wordt uitgebracht om door de beheerder te worden getest.

Download-installatieprogramma voor Windows

Open de volgende URL om de schermopnameapplicatie voor Windows te downloaden: https://tw.instructuremedia.com/som_download/win.

Voer zodra het installatieprogramma is gedownload de volgende opdracht uit met de /S installatie-optie voor een stille installatie van het pakket op de computers.

InstallScreenRecorderLauncher-2.9.3vo.exe /S

Opmerkingen: 

  • Het versienummer van het gedownloade installatieprogramma kan veranderen. Controleer het versienummer in de download voordat je de opdracht voor stille installatie uitvoert.
  • De URL biedt standaard de 32-bits versie van de schermrecorder. Gebruik deze URL als je de 64-bits versie nodig hebt: https://tw.instructuremedia.com/som_download/win?version=somjre14.
  • De stille installatie is compatibel met software voor apparaatbeheer zoals Intune of Airwatch. Installaties worden automatisch geüpgraded. Het bijhouden van upgrades kost dus weinig tijd. Er zijn geen andere configuratieopties nodig tijdens de installatie omdat verdere opties automatisch worden ingesteld en gesynchroniseerd zodra een gebruiker de applicatie start.

Download voor Mac

Open de volgende URL om de schermopnameapplicatie voor Mac te downloaden: https://tw.instructuremedia.com/som_download/mac.

Voor het installeren van de applicatie open je de InstallScreenRecorderLauncher-2.9.dmg en start de “Screen Recorder Launcher Setup” vanuit het Finder-venster.

Opmerking: De URL biedt standaard de 32-bits versie van de schermrecorder. Gebruik deze URL als je de 64-bits versie nodig hebt: https://tw.instructuremedia.com/som_download/mac?version=somjre14.