Hoe kan ik inloggen bij de Canvas Studio-site van een organisatie?

Als je een welkomstmail voor Canvas Studio krijgt , moet je je account verifiëren door een wachtwoord in te stellen. Dit wachtwoord wordt gebruikt voor toegang tot een specifieke Studio-site los van Canvas. Als je de uitnodiging accepteert, geeft de inlogpagina een URL weer die je moet gebruiken voor het beheren en openen van Studio.

In verreweg de meeste gevallen worden e-mailuitnodigingen alleen verzonden naar gebruikers die als beheerder zijn uitgenodigd voor Studio. Je kunt je Studio-beheerdersinstellingen beheren in Canvas.

Het wachtwoord dat je voor je Studio-site maakt, synchroniseert niet met je Canvas-aanmelding. Maak daarom voor Studio hetzelfde wachtwoord als voor Canvas. Kies je een ander wachtwoord, dan kun je op elk gewenst moment je wachtwoord opnieuw instellen in je Studio-site met behulp van de link voor het opnieuw instellen van het wachtwoord.

Als je organisatie Canvas-verificatie inschakelt, kun je je met je Canvas-aanmeldingsgegevens aanmelden bij je Studio-site.

Met uitzondering van de Studio-site gebruikersmenu, bieden Studio-sites dezelfde inhoud als een Studio-account.

E-mail openen

Open de welkomstmail in je inbox. De onderwerpregel is Welkom bij Studio!

Wachtwoord instellen

Klik op de link Stel je wachtwoord in (Set your password).

Wachtwoord maken en bevestigen

Wachtwoord maken en bevestigen

Voer een wachtwoord in voor je account in het veld Wachtwoord (Password) [1]. Voer hetzelfde wachtwoord opnieuw in het veld Wachtwoord bevestigen (Confirm Password) [2] in. Klik op de knop Opslaan (Save) [3].

Inloggen bij Studio

Inloggen bij Studio

De wachtwoordpagina wordt vernieuwd en toont de inlogpagina voor het beheren van de site van de Studio-beheerder. Je kunt deze URL opslaan als bladwijzer.

Voer op de inlogpagina je e-mailadres [1] en wachtwoord [2] in. Klik op de knop Inloggen (Sign In) [3]. Als je het wachtwoord bent vergeten, klik je op de link Wachtwoord vergeten? (Forgot password?) [4].

Opmerkingen:

  • Studio-sites volgende URL-structuur [naam van je organisatie].instructuremedia.com.
  • Als je organisatie Canvas-verificatie inschakelt, kun je je met je Canvas-aanmeldingsgegevens aanmelden bij je Studio-site.

Studio bekijken

Bekijk je account in je Studio-site.