Veelgestelde vragen: Wat gebeurt er met de Canvas Studio-media van een gebruiker nadat deze mijn instituut heeft verlaten?

Hebben beheerders toegang tot Canvas Studio-media van een gebruiker als deze het instituut verlaat?

Ja, beheerders hebben toegang tot de Canvas Studio-media van een gebruiker op cursusniveau. Een beheerder kan ook Canvas Studio-media exporteren.

Beheerders kunnen het faculteitslid of de cursist die het instituut verlaat ook vragen om hun media in een collectie te groeperen en de collectie te delen met de beheerder.

Blijven de Canvas Studio-media van een gebruiker op cursusniveau?

Ja, de media van de gebruiker zijn gekoppeld aan hun gebruikersrol. Als een gebruiker op cursusniveau media uploadt of toevoegt aan zijn of haar bibliotheek in Canvas Studio, is deze media ook toegankelijk op cursusniveau.

Als een gebruiker mijn instituut heeft verlaten, kunnen de video's van deze gebruiker dan worden geïmporteerd en geëxporteerd naar toekomstige cursussen?

Ja, je kunt een kopie maken van hun cursus en de bestaande ingesloten video's blijven bewaard. Als de bestaande ingesloten video's niet bewaard blijven in de kopie van de cursus, kun je voor hulp contact opnemen met Canvas Support.

Gekopieerde cursussen kunnen ook geëxporteerd en gebruikt worden voor import.