Hva er kunngjøringer?

Kunngjøringer lar instruktører kommunisere med studenter om emneaktiviteter og lage innlegg om interessante emnerelaterte tema. Kunngjøringer er laget for å gi instruktører mulighet til å informere sine medlemmer om et emne eller til alle medlemmene av seksjon innen et emne. Studenter kan søke om kunngjøringer, men svar regnes ikke som en samtale og vises ikke i Innboksen.

Se video om Kunngjøringsoversikt.

Se kunngjøringer

Kunngjøringer brukes til å kommunisere med studenter om logistikken til emnet. Så snart du har opprettet en kunngjøring, sender Canvas et varsel til studenten iht. til deres foretrukne varslingsinnstillinger.

I Canvas har du anledning til å strømme innlegg fra bloggen din, eller andre informasjonskilder, direkte til kunngjøringssiden med RSS. RSS-strømmer kan filtreres etter nøkkelord for å hindre at irrelevant innhold kommer inn i emnet. Studenter som bruker RSS-lesere kan abonnere på emnekunngjøringer utenfor Canvas

Merknad: Du kan bruke tastatursnarveier for å navigere individuelle kunngjøringer. For å se et vindu med en liste over snarveier for tastaturnavigering, trykker du på ALT+F8 (på et PC-tastatur) eller Option+Fn+F8 (på et Mac-tastatur) samtidig på tastaturet.

Når tar man i bruk kunngjøringer?

Når tar man i bruk kunngjøringer?

Bruk kunngjøringer til å:

  • Minne studentene på hva de må oppnå.
  • Peke studentene til interne eller eksterne ressurser som hjelpe de oppnå læringsmål.
  • Gi en melding til hele kurset med enten video- eller lydkommentarer.
  • Feire studentsuksess og viktige hendelser som kan være av interesse for studentene dine.
  • Strømme en egendefinert RSS-strøm relatert til emnetemaet til studentene.
  • Del automatisk blogginnlegg som deles av studentene dine i Wordpress, Blogger, osv. med egendefinerte RSS-strømmer.

Redesign av kunngjøringer

Hvis det er aktivert av din institusjon, gir Redesign av kunngjøringer en forbedret opplevelse for emnekunngjøringer.

En kunngjøring som vises i grensesnittet Redesign av kunngjøringer inneholder tre seksjoner: verktøylinje for kunngjøringer, kunngjøring og kunngjøringssvar.

Du kan bruke verktøylinjen til å søke etter svar eller bestemte forfattere, filtrere etter alle svar eller uleste svar, sortere svar fra nyeste eller eldste, og gå tilbake til toppen av en kunngjøring.