Var hittar jag min institutions URL för att gå till Canvas?

Du får åtkomst till Canvas via en Canvas-URL som är specifik för ditt lärosäte, din skolas webbplats eller via en Canvas Mobile-app.

Läs mer om dator- och webbläsarkrav i Canvas-, tillgänglighetsstandarder, och vilka språk Canvas har stöd för.

Anteckningar:

Canvas-webbåtkomst

Du får åtkomst till Canvas via en URL som är specifik för ditt lärosäte. Canvas-URL:er har en av följande strukturer: [ditt lärosätes namn].instructure.com eller canvas.[ditt lärosätes namn].edu.

Vissa lärosäten kan även ge åtkomst till Canvas via ett autentiseringssystem som är specifikt för lärosätet, som omdirigerar till Canvas, som t.ex. en skolas studentportal eller webbplats.

Canvas Network- och Kostnadsfritt för lärare-konton

Canvas Network- och Free-For-Teachers-konton har inte samma lärosätesspecifika URL-struktur.

Canvas Network-konton får åtkomst via learn.canvas.net.

Kostnadsfritt för lärare-konton får åtkomst via canvas.instructure.com.

Åtkomst via mobilapp

Instructure-produkter har optimerats för visning på datorskärmar. Men om du använder en mobil enhet kan du ansluta till Instructure-produkter med en mobilapp eller mobil webbläsare. För bästa användarupplevelse – ladda ned den mobilapp för din produkt som passar in på din användarroll: Canvas Teacher, Canvas Student eller Canvas Parent via en Android- eller iOS-enhet.

I mobilappen kan du söka efter ditt lärosäte på inloggningssidan eller manuellt ange din skolas Canvas-URL.

Åtkomst via QR-kod i mobilapp

Du kan även öppna din skolas Canvas-instans och logga in i en Canvas-app genom att skanna QR-koden i din Canvas-profil från Canvas-webbplatsen. Visa instruktioner för inloggning med QR-kod för lärare, studenter, eller observatörer.