Hur kan jag använda Canvas på min mobilenhet som observatör?

Canvas är byggt på öppna webbstandarder och så de flesta funktioner stöds på mobila enheter.

Mobil-webbläsare

Du kan komma åt Canvas från alla webbläsare på din Android-/iOS-enhet. Mobila webbläsare stöds dock inte och funktionerna kanske inte fungerar som förväntat jämfört med visning i Canvas i en fullt stödd webbläsare på din dator.

På mobila enheter är Canvas utformat för att användas inom Canvas mobila applikationer. Canvas-sidor i en mobil webbläsare stöds endast när en åtgärd i appen länkar direkt till webbläsaren, till exempel när en student gör vissa typer av quiz. Stödet gäller inte sidor som för närvarande inte kan användas i appen, till exempel Konferenser eller Samarbeten.

Mobilprogram

Vi förbättrar våra mobila applikationer aktivt för att stödja så många Canvas-funktioner som möjligt. Instructure har en ursprunglig mobilapplikation för observatörer som är gratis att ladda ner på både telefoner och surfplattor.

  • Canvas Parent: Denna app är avsedd för att du ska vara involverad i dina studenters utbildning och se uppgifter, händelser och omdömen. Åtkomst till Canvas Parent (förälder) hanteras av din students institution. Visa mobilfunktioner för Canvas Parent efter version och enhet.

Du kan lära dig mer om mobila appar i Canvas-guider för mobila enheter.