cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

Hoe kan ik als waarnemer Canvas op mijn mobiele apparaat gebruiken?

Hoe kan ik als waarnemer Canvas op mijn mobiele apparaat gebruiken?

Canvas is gebouwd op basis van open webstandaarden zodat de meeste functies worden ondersteund op mobiele apparaten.

Mobiele browsers

Je kunt Canvas openen vanuit elke browser op je Android/iOS-apparaat. Maar in vergelijking met de weergave van Canvas in een volledig ondersteunde desktopbrowser bieden mobiele browsers minder functionaliteit.

Op mobiele apparaten moet Canvas worden gebruikt binnen mobiele Canvas-apps. Canvas-pagina's binnen een mobiele browser worden alleen ondersteund wanneer een actie in de app rechtstreeks gekoppeld is aan de browser, zoals wanneer een cursist bepaalde typen toetsen uitvoert. Er is geen ondersteuning voor pagina's die momenteel niet in de app kunnen worden gebruikt, zoals Vergaderingen of Samenwerkingen.

Mobiele apps

We zijn onze native mobiele apps momenteel aan het verbeteren zodat er zoveel mogelijk Canvas-functies kunnen worden ondersteund. Instructure heeft één native mobiele app voor waarnemers die gratis kan worden gedownload op smartphones en tablets.

  • Canvas Parent: Met deze app kun je de opleiding van je cursisten volgen en opdrachten, gebeurtenissen en cijfers bekijken. Toegang tot Canvas Parent wordt beheerd door de organisatie van de cursist. Bekijk mobiele functies van Canvas Parent op basis van versie en apparaat.

Meer informatie over mobiele apps kun je vinden in de Canvas-handleidingen voor mobiel.

Was this article helpful? Yes No


If you find a typo or outdated info, or have a suggestion to improve this guide, please share your feedback