Community

cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

Hva er kalenderen?

Hva er kalenderen?

Å holde styr på alle oppgavene som er planlagt i løpet av et semester, er en utfordring som møter både studenter og instruktører. Instruktører underviser i flere emner og studenter lærer i flere emner. Hvert emne har sin egen tidslinje for når ting må gjøres. Kalenderen hjelper alle holde seg på oppdatert og innenfor timeplanen.

Canvas-kalenderen er en global funksjon, noe som betyr at brukere kan se alle emneoppgaver og hendelser på én plass. Kalendere kan filtreres ved å velge eller fjerne emner i sidefeltet.

For å hjelpe administrere brukerkalendere, listes alltid egendefinerte emner i emnelisten som et favorittemne over brukerens kalenderliste i kalendersidefeltet. Som standard viser kalenderen maksimalt ti emnekalendere. For å øke antallet emnekalendere som kan vises til brukere på Canvas-kontoen din, kontakt Kundesuksessadministratoren din.

Instruktørvisning

Kalenderen brukes til å minne studenter på karaktergitte oppgaver med spesifikke forfallsdatoer. Vurder å bruke «Sider» (Pages) eller tilpasse hjemmesiden for emnet, for å gi studenter mer detaljerte beskrivelser av hvordan synkron kurstid vil bli brukt.

Kalenderen synkroniseres automatisk med de andre funksjonene i Canvas (slik som oppgaver, emneoversikt og karakterer), så om du oppretter, endrer eller sletter en oppgaves forfallsdato gjenspeiles dette i de andre funksjonene. Du kan enkelt endre datoer ved å dra og slippe oppgaver fra én dato til en annen.

Når bruker jeg Kalenderen som instruktør?

Som instruktør kan du bruke kalenderen til å:

  • Vise og opprette aktiviteter for emnet ditt, samt hendelser og personlige påminnelser. Du kan også filtrere kalendervisningen til å kun vise spesifikke kalendere.
  • Raskt legge oppgaver til et tomt emne. Fylle inn de oppgavedetaljene senere.
  • Justere datoene til oppgaver som har blitt importert fra tidligere semestre. Canvas gjør det enkelt å dra og slippe hendelser på tvers av flere måneder.
  • Kopier iCal-strømmen fra alle emnene dine og importer de til din foretrukne personlige kalender, som f.eks. Google eller Outlook.
  • Bruke studenters planlegger (valgfri funksjon) til å planlegge avtaler.

Studentvisning

studenter kan bruke kalenderen til å se kommende emnehendelser og oppgaver. De kan også opprette personlige hendelser, som f.eks. studiegrupper.

Hvordan bruker jeg Kalenderen som student?

Hvordan bruker jeg Kalenderen som student?

  • Se emnekalendere og gruppekalendere.
  • Opprette personlige kalenderpåminnelser.
  • Filtrere kalendervisning til kun spesifikke kalendere.
  • Kopiere iCal-strøm fra alle emnene dine og importere de til din foretrukne kalenderløsning, f.eks Google eller Outlook.
Was this article helpful? Yes No