Hvor finner jeg URLen til min institusjon for å få tilgang til Canvas?

Du kan få tilgang til Canvas gjennom en institusjonsspesifikk Canvas-URL, skolens nettsted eller en Canvas mobil-app.

Finn ut mer om datamaskin- og nettleserkrav, tilgjengelighetsstandarder, og språkene Canvas støtter.

Merknader:

Finn Canvas-URL til skolen din

Du kan bruke Canvas URL-søkesiden vår til å søke etter og finne Canvas URL-en til institusjonen eller skolen din. Når du skal finne skolens Canvas-URL, må du være så spesifikk som mulig med navnet på skolen og prøve alternative navn, for eksempel navnet på skoledistriktet, forkortelser eller lengre institusjonsnavn.

Canvas nettilgang

Du kan få tilgang til Canvas gjennom en institusjonsspesifikk Canvas-URL. Canvas-URL-er bruker en av følgende strukturer: [institusjonens navn].instructure.com eller canvas.[institusjonens navn].edu.

Noen institusjoner kan også tillate tilgang til Canvas via et institusjonsspesifikt autentiseringssystem som omdirigerer til Canvas, for eksempel en studentportal eller et nettsted.

Canvas Network- og Gratis for lærer-kontoer

Canvas Network- og Gratis for lærer-kontoer følger ikke en institusjonsspesifikk URL-struktur.

Canvas Network-kontoer er tilgjengelige via learn.canvas.net.

Gratis-kontoer for lærere er tilgjengelige via canvas.instructure.com.

Mobil-app-tilgang

Instructure produkter er optimalisert for skrivebordsskjermer. Hvis du bruker en mobilenhet, kan du likevel få tilgang til Instructure-produkter ved hjelp av en mobilapplikasjon (app) eller mobilnettleser. For en best mulig brukeropplevelse, last ned og bruk produktets mobilapp som er relevant for din brukerrolle: Canvas Teacher, Canvas Student, eller Canvas Parent via en Android- eller iOS-enhet.

I en mobilapp kan du søke etter institusjonen din på appens innloggingsside eller manuelt angi skolens Canvas-URL.

Mobil-app-tilgang via QR-kode

For å gå til skolens Canvas-økt og logge på en Canvas-app, kan du skanne QR-koden for din Canvas-profil fra Canvas på nettet. Se instruksjoner for pålogging med QR-kode som faglærer, student, eller observatør.