Hvad er Sider?

Sider er hvor du kan indsætte indhold og undervisningsressourcer, der er en del af dit kursus, men som ikke nødvendigvis hører til i en opgave, eller som du ønsker at referere til i flere opgaver. Dette er et sted, hvor du kan inkludere tekst, video og links til dine filer. Du kan endda forbinde til andre sider. Sider kan også benyttes som et samarbejdsværktøj, hvor du kan oprette klasse-wikis og sætte specifik brugeradgang for hver side. Canvas beholder hele historien for siden, så du kan se, hvordan den ændres i løbet af tiden.

Instruktør visning

I et kursus kan instruktører oprette en ny side med tekst, billeder, medier, links og/eller andre filer [1].

Ikonet Indstillinger [2] giver instruktører mulighed for at redigere titlen på en side, slette en side, bruge den som forsiden, kopiere siden, sende en kopi af siden til en anden instruktør på deres institution eller kopiere siden til en af deres andre fag.

Knappen Delete (Slet) [3] giver instruktører mulighed for at slette valgte sider.

Studerende visning

Studerende kan se sider i kurser. Dog kan instruktører lade studerende redigere og bidrage til kursus sider. Studerende kan altid lave sider i deres studiegrupper.

I grupper kan studerende se det samme sidelayout med navnet på siden, oprettelsesdatoer og redigere datoer. De kan også tilføje nye sider i en gruppe [1]. Med ikonet Muligheder [2] kan de redigere, slette eller bruge en side som forside til en gruppe. Studerende kan bruge knappen Delete (Slet) [3] til at slette valgte sider for en gruppe.