Hvad er New Quizzes?

New Quizzes er et testprogram, der integreres med Canvas og erstatter klassisk test-funktionaliteten, der i øjeblikket findes i Canvas.

Instruktører kan bruge New Quizzes til at oprette test med forskellige spørgsmålstyper. Test i New Quizzes vises som opgaver på siden Opgaver og kan duplikeres. Studerende kan tage New Quizzes-test inden for deres Canvas-fag.

New Quizzes-rapporter, statistikker, søgning i element-banker og tagging i element-banker understøttes ikke i Canvas beta-miljøet. Læringsudbytter tilføjet til Canvas i beta-miljøet efter beta-opdateringen vises ikke i New Quizzes beta-miljøet. Læringsudbytter skal føjes til produktionsmiljøet for at blive vist i beta-miljøet.

New Quizzes er tilgængelige i beta- og produktionsmiljøer.

New Quizzes bruger Rich Content Editor til at formatere og tilføje indhold til dine testspørgsmål.

Instruktører

Opret test

Instruktører kan bruge New Quizzes til at oprette test med flere elementtyper, der måler de studerendes kompetence inden for forskellige fag. Vurderinger kan ændres ved hjælp af forskellige testindstillinger og tilpasses med læringsudbytter på test- eller spørgsmålsniveau.

Bedøm studerendes forsøg

Instruktører kan bedømme studerendes forsøg og gennemgå deres svar.

Se rapporter

New Quizzes inkluderer testrapporter, hvor admins og instruktører kan se de studerendes præstation, herunder opfyldelse af læringsmål for læringsudbytter.

Studerende

Afslut test

Studerende kan få adgang til New Quizzes fra et Canvas-fag for at tage en test.

Se testresultater

Se testresultater

Studerende kan se deres testresultater i New Quizzes. Testresultater inkluderer resultater for samlede og individuelle spørgsmål. De kan også indeholde feedback fra instruktører.