Hvad er browser- og computerkravene til Instructure-produkter?

For at opnå den bedste ydelse skal Instructure-produkter bruges på den aktuelle eller en tidligere større udgivelse af Chrome, Firefox, Edge eller Safari. Fordi Instructure-produkter er bygget ved at benytte webstandarder, kører de på Windows, Mac, Linux, iOs, Android eller enhver anden enhed med en moderne browser.

Instructure-produkter kræver kun et operativsystem, som kan køre de nyeste kompatible webbrowsere. Dit computers operativsystem skal holdes opdateret med de seneste anbefalede sikkerhedsopdateringer og opgraderinger.

Bemærk: Vanity Canvas URL-brugere kan støde på SSL-valideringsfejl, når de åbner Canvas, hvis deres browser eller andre værktøjer, som interagerer med Canvas, ikke er Server Name Indication-kompatible (SNI). Alle browserversioner anført i denne vejledning er SNI-kompatible.

Understøttede browsere

Du bør altid anvende den nyeste version af din foretrukne browser. Din browser vil underrette dig, hvis der er en ny version tilgængelig.

Banner for ikke-understøttet browser i Canvas

Nogle understøttede browsere kan stadig producere et banner med angivelse Din browser opfylder ikke minimumskravene for Canvas. Hvis du har opgraderet din browser, men stadig ser advarselsbanneret, skal du prøve at logge ud af Canvas og slette browserens cookies

Enterprise udvidet udgivelse-browsere i Canvas

Chrome og Firefox tilbyder versioner med udvidet version til organisationer, der administrerer kunders desktops. Chrome ESR kan til enhver tid holdes opdateret med den eksisterende fulde version af Chrome. Firefox ESR opdateres dog kun med hver syvende større version, hvilket gør, at Firefox ESR overlapper hinanden med forældede versioner. Firefox ESR-websiden forklarer, at ESR muligvis ikke understøttes i alle webapplikationer på grund af denne forsinkelse af versionsfrigivelser. Institutioner, der bruger Firefox ESR, bør overveje at installere den seneste version for at sikre den bedste brugeroplevelse i Canvas.

* I browserversioner med udvidet frigivelse gælder advarselsbanneret stadig og vises i Canvas for browsere, der er under minimumsversionskravet.

Kend browserens opførsel

Som det gælder alle Instructure-produkters funktioner, prioriterer vores produktteams modstridende adfærd vedrørende browsere, og nogle adfærd i den tidligere version er måske ikke blevet løst. Hvis der findes en adfærd i den tidligere version af browseren, der ikke findes i den aktuelle version, er den bedste løsning at opdatere til den nyeste browser-version.

Tilgængelighed

Instructure er dedikeret til W3C's Web Accessibility Initiative. For at lære mere om understøttede skærmlæser- og browserkombinationer, henvises der til dokumenterne Canvas tilgængelighedsstandarder, Tilgængelighed i Studio, og Mastery Connect tilgængelighedsindstillinger.

JavaScript

JavaScript skal være aktiveret til at køre Canvas.

Browser plugins og udvidelsesprogrammer

Nogle browser-plugins eller udvidelsesprogrammer kan være i konflikt med Instructure-produkter og påvirke deres funktionalitet. Hvis du oplever hændelser, der ikke giver dig mulighed for at se eller bruge Instructure-produkter, skal du sørge for, at du har deaktiveret alle udvidelsesprogrammer eller plugins, der interagerer direkte med din webbrowser.

Ved fejlfinding skal du overveje at logge ind på Instructure-produkter ved hjælp af et inkognito eller et privat browservindue, som giver en browsersession uden forudgående browsing- eller søgehistorik, tilhørende browser-cookies eller andre faktorer, der kan interferere med browseren. Hvis du er i stand til at se og bruge Instructure-produkter ved hjælp af et inkognito eller privat browservindue, er den hændelse, du oplever, sandsynligvis relateret til browseren og ikke til Instructure-produktet.

Browserfortrolighedsindstillinger

For at sikre browsersikkerhed skal du følge alle browsersikkerhedspolitikker, der er etableret af din institution, specielt hvis du benytter Instructure-produkter på en computer udlånt af din institution.

Når du viser indhold, vælger Instructure-produkter som standard en bestemt browsers indstillinger. Nogle browsere foretager fra tid til anden ændringer til fortrolighedsindstillingerne for at beskytte brugere fra potentielt usikkert indhold. Usikkert indhold er identificeret med præfiks http:// i URL'en og kan oprette blandet indhold på din produktside. Sikkert indhold er identificeret med https:// præfiks i URL. For den bedste brugeroplevelse skal indholdet være sikkert for at undgå browserkonflikter.

  • Hvis du er Canvas-administrator, kan usikkert indhold skyldes, at du er vært for en usikker JS- / CSS-fil uden for Canvas. Hvis brugerdefinerede uploads understøttes for din konto, kan du være vært for din fil i Canvas Theme Editor, som løser eventuelle browser-konflikter.
  • Bemærk venligst, hvis du indlejrer Canvas lektioner i dit kursus, kan du forhindre browser-problemer med blandet indhold ved at benytte sikre Canvas Guide URL'er. 

Kend browserens opførsel

Chrome, Edge, Firefox og Safari bruger HTML5 til at vise webstedsindhold og fremme en hurtigere og mere sikker browseroplevelse. For at opnå den bedste ydelse i Instructure-produkter skal indhold være designet til at understøtte HTML5.

I browsere som Safari vises usikkert indhold aldrig i browseren.

Men i Chrome og Firefox har du mulighed for at se usikkert indhold. Vær opmærksom på eventuelle begrænsninger og vis usikkert indhold med forsigtighed.

Safari-browseren understøtter ikke optagelse af medier.

Chrome Sikkerhed

Chrome Sikkerhed

Google Chrome verificerer, at websideindholdet du ser, er overført sikkert. Hvis du besøger en side i dit Instructure-produkt, der er forbundet til usikkert indhold, viser Chrome et skjold-ikon [1] i browserens adresselinje.

Du kan vælge at tilsidesætte sikkerhedsrestriktionen og vise indholdet ved at klikke på skjold-ikonet og derefter klikke på Hent usikkert script (Load unsafe script) knappen [2].

Chrome Medietilladelser

Chrome Medietilladelser

Chrome har sine egne medietilladelser inden i browseren. Hvis du vil bruge dit computerkamera og -mikrofon i en funktion i et Instructure-produkt, skal du give Instructure-produkter adgang via Chromes indstillinger for medietilladelser. Denne anmodning vises lige under adresselinjen [1]. For at give adgang skal du klikke på knappen Tillad (Allow) [2].

Firefox Sikkerhed

Firefox Sikkerhed

Firefox verificerer, at websideindholdet du ser, er overført sikkert. Hvis du besøger en side i dit Instructure-produkt, der er forbundet til usikkert indhold, låser Firefox med et advarsels-ikon i browserens adresselinje [1].

Du kan vælge at tilsidesætte sikkerhedsrestriktionerne og vise indholdet ved at klikke på skjold-ikonet, klikke på pilen for at udvidde dine muligheder [2], og vælge deaktivere bestkyttelse for nu (Disable protection for now) knappen [3].

Computerspecifikationer

Få den bedste ydeevne ved at bruge Instructure-produkter med en computer, der understøtter de seneste browserversioner. Det anbefales at bruge en computer, der er fem år gammel eller nyere med mindst 1 GB RAM.

Operativsystem

Instructure-produkter kræver et operativsystem, som kan køre de nyeste kompatible webbrowsere. Dit computers operativsystem skal holdes opdateret med de seneste anbefalede sikkerhedsopdateringer og opgraderinger.

Internethastighed

Sammen med kompatibilitets- og webstandarder er Instructure-produkterne blevet omhyggeligt udformet til at fungere med lav båndbredde.

Det anbefales at have en internethastighed på mindst 512 kbps.

Mobile enheder

Instructure-produkter er optimeret til desktop-skærme. Men hvis du bruger en mobilenhed, kan du få adgang til Instructure-produkter ved hjælp af en mobilapplikation (app) eller mobilbrowser. 

Mobil-apps

For den bedste brugeroplevelse skal du downloade produktets mobil-apps. Mobil-apps er i øjeblikket tilgængelige til Canvas og Mastery Connect.

Canvas’ mobilapplikationer kræver Android 8.0 eller nyere og iOS 15.0 eller nyere. Canvas tilbyder begrænset support for indbyggede mobilbrowsere på tablet-enheder. For yderligere oplysninger henvises der til retningslinjer for begrænset support for mobilbrowsere.

Mastery Connect mobilapplikationer kræver Android 8.0 eller nyere og iOS 15.0 eller nyere. For yderligere detaljer henvises der til Mastery Connect-krav.

Mobilbrowsere

Besøg Apple store eller Play store for at downloade mobile browsere. Følgende større browsere er kompatible med mobilenheder:

iOS

  • Safari (standardbrowser med begrænset Canvas-understøttelse)
  • Chrome

Android

  • Chrome (standardbrowser med begrænset Canvas-understøttelse)*
  • Internet
  • Firefox

*Android-standardbrowser varierer iht. mobilenhed.