Hvad er bekendtgørelser?

Beskeder giver instruktører mulighed for at kommunikere med studerende om kursusaktiviteter og sende interessante kursusrelaterede emner. Beskeder er designet til at give instruktører mulighed for at sende information til alle medlemmer af et fag eller til alle medlemmer af sektioner inden for et fag. Studerende kan svare på beskeder, men svar anses ikke for at være en samtale og vises ikke i Indbakken.

Se videoen Oversigt over beskeder.

Se bekendtgørelser

Bekendtgørelser bruges til kommunikation med studerende om det faglige indhold af dit kursus. Lige så snart du har oprettet en besked, giver Canvas de studerende besked i henhold til deres foretrukne meddelelsesindstillinger. Der er også ulæst- og læst-indikatorer ved siden af beskeden.

I Canvas har du mulighed for at få poster fra din blog eller andre informationskilder direkte til din bekendtgørelsesside ved at benytte RSS. RSS-nyhedskilder kan filtreres efter nøgleord for at forhindre irrelevant indhold fra at komme ind i kurset. Studerende, der benytter RSS-læsere, kan tilmelde sig fagbeskeder udenfor Canvas.

Bemærkninger:

  • Du kan benytte tastaturgenveje til at navigere individuelle beskeder. Hvis du vil se et vindue med en liste over tastaturgenveje, skal trykke på Alt+F8 (på en PC) eller Option+F8 (på en Mac) på dit tastatur på samme tid.
  • Et profilbillede, der viser bogstavet U i stedet for en brugers profilbillede indikerer, at en besked blev importeret ved hjælp af en fagkopi, et fagimportværktøj eller et blueprint-fag Derudover inkluderer kopierede beskeder ikke en opdateret dato og klokkeslæt.

Hvornår vil jeg benytte bekendtgørelser?

Hvornår vil jeg benytte bekendtgørelser?

Benyt bekendtgørelser til at:

  • Påminde dine studerende om, hvad de skal gennemføre for at være på rette spor.
  • Henvise studerende til interne og eksterne ressourcer, der vil hjælpe dem med at opnå kursusresultater.
  • Efterlade en besked for hele klassen med video- eller lydkommentarer.
  • Fejre studerendes succes og vigtige begivenheder, der kan være af interesse for dine studerende.
  • Ajourføre en brugertilpasset RSS-nyhedskilde relateret til emnet for kurset for dine studerende.
  • Automatisk dele blogposter skrevet af dine studerende i Wordpress, Blogger etc. med brugertilpassede RSS-nyhedskilder.

Beskeder - nyt design

Hvis aktiveret af din institution, giver Beskeder - nyt design en forbedret oplevelse af beskeder i faget.

En besked, der vises i grænsefladen Beskeder - nyt design, omfatter tre sektioner: beskedens værktøjslinje, beskeden og beskedens svar.

Du kan bruge værktøjslinjen til at søge efter svar eller bestemte forfattere, filtrere efter alle svar eller ulæste svar, sortere svar efter nyeste eller ældste og vende tilbage til toppen af en besked.

Beskeder: Introduktion til solsystemet
Beskeder: Introduktion til solsystemet