Hvor finder jeg min institutions URL for at få adgang til Canvas?

Du kan få adgang til Canvas gennem en institutionsspecifik Canvas-URL, din skoles websted eller en Canvas Mobile-app.

Lær mere om computer- og browserkrav til Canvas, tilgængelighedsstandarder og sprog, Canvas understøtter.

Bemærk:

Find din skoles Canvas-URL

Du kan bruge vores Canvas-URL søgeside til at søge efter og finde din institution eller skoles Canvas-URL. For at finde din skoles Canvas-URL skal du være så specifik som muligt med navnet på din skole og prøve alternative navne, såsom navnet på dit skoledistrikt, forkortelser eller længere institutionsnavne.

Webadgang til Canvas

Du kan få adgang til Canvas gennem en institutionsspecifik Canvas-URL. Canvas-URL'er bruger en af følgende strukturer: [din institutions navn].instructure.com eller canvas.[din institutions navn].edu.

Nogle institutioner kan også tillade adgang til Canvas via et institutionsspecifikt godkendelsessystem, som omdirigerer til Canvas, såsom en skoleportal eller et websted.

Canvas Network og Gratis for lærere-konti

Canvas Network og Gratis for lærere-konti følger ikke en institutionsspecifik URL-struktur.

Canvas Network-konti kan tilgås på learn.canvas.net.

Gratis for lærere-konti kan tilgås på canvas.instructure.com.

Adgang til mobilapp

Instructure-produkter er optimeret til desktop-skærme. Men hvis du bruger en mobilenhed, kan du få adgang til Instructure-produkter ved hjælp af en mobilapplikation (app) eller mobilbrowser. For den bedste brugeroplevelse skal du downloade og bruge den mobilapp, der er relevant for din brugerrolle: Canvas Teacher (lærere), Canvas Student (studerende) eller Canvas Parent (forældre) ved hjælp af en Android- eller iOS-enhed.

I en mobilapp kan du søge efter din institution på app-loginsiden eller manuelt indtaste din skoles Canvas-URL.

Adgang til mobilapp via QR-kode

For at navigere til din skoles Canvas-instans og logge ind på en Canvas-app skal du scanne din Canvas-profils QR-kode fra Canvas web. Se QR-kode-logininstruktioner som instruktør, studerende, eller observatør.