Hoe bekijk ik als student mijn Canvas groepen?

Je kunt de huidige groepen zien waarin je bent ingeschreven via het Algemene navigatiemenu. Als je geen groepen ziet, betekent dit dat je je niet hebt aangesloten bij een groep of dat je niet door je instructeur in een groep bent ingeschreven. Vorige groepen worden vermeld onder de kop Vorige groepen.

Groepen openen

Groepen openen

Klik in het Algemene navigatiemenu op de link Groepen (Groups) [1] zodat je huidige groepen [2] verschijnen. Klik op de link Alle groepen (All Groups) [3] om al je groepen te zien.

Groepen bekijken

De groepen zijn verdeeld in Huidige groepen [1] en Vorige groepen [2].

Huidige groepen bekijken

Huidige groepen zijn groepen in cursussen die onderdeel zijn van het huidige semester of periode. Je kunt de naam van de groep [1] en de cursusnaam voor de groep [2] zien. Als een cursus een periode datum [term date] [3] heeft, dan wordt het naast de naam van de cursus weergegeven. Afhankelijk van de toegangsinstellingen voor een cursus, kan Huidige groepen ook de groepen weergeven in cursussen die gepubliceerd zijn maar nog niet gestart.

Groepen die voor jou beschikbaar zijn, worden als tekst met hyperlinks [4] weergegeven. Deze groepen houden verband met de huidige cursussen. Klip op de naam van de groep om de groep te openen.

Vorige groepen bekijken

Groepen onder de kop Vorige groepen zijn groepen die deel uitmaken van eerder beëindigde cursussen. Cursisten kunnen het materiaal van groepen niet bekijken en kunnen ook niet met de groep communiceren nadat de cursus is beëindigd.

Opmerking: Sommige instituten staan het mogelijk niet toe dat vorige groepen in de Cursus-pagina worden weergegeven.