Hoe kan ik als cursist aankondigingen bekijken?

Met de indexpagina Aankondigingen kun je aankondigingen in je cursus bekijken en filteren. Je kunt ook nieuwe aankondigingen ontvangen via Canvas-meldingen, aankondigingen bekijken op het dashboard Recente activiteit of aankondigingen bekijken in de Takenlijst.

Als de stappen in deze les niet overeenkomen met wat wordt weergegeven in je cursus, leer dan hoe je de interface Aankondigingen Nieuw ontwerp gebruikt.

Aankondigingen openen

Aankondigingen openen

Klik op de link Aankondigingen (Announcements).

Aankondigingen weergeven

In Aankondigingen kun je alle aankondigingen in je cursus bekijken.

Aankondigingen worden weergegeven in omgekeerde chronologische volgorde, met de nieuwste bovenaan en de oudste onderaan de lijst.

Elke aankondiging bevat de naam van de aankondiging [1], dfe foto van de gebruiker die de aankondiging heeft gepost [2], een indicator bij ongelezen aankondigingen [3], de datum waarop de aankondiging is gepost [4] en het totaal aantal en/of ongelezen aantal reacties in de aankondiging [5].

Opmerking: Als bij een aankondiging in plaats van een profielfoto de letter U wordt weergegeven, is de aankondiging geïmporteerd of gekopieerd uit een andere cursus van Canvas. Bovendien bevatten gekopieerde aankondigingen geen datum en tijd van het posten.

Aankondigingen filteren

Aankondigingen filteren

Gebruik de vervolgkeuzelijst voor filteren [1] om alleen ongelezen of alle aankondigingen te bekijken. Als je naar een aankondiging wilt zoeken, kun je de naam van de aankondiging, een gebruikersnaam of trefwoord typen in het zoekveld (Search) [2].

Externe feeds bekijken

Externe feeds bekijken

Als je alle externe feeds wilt bekijken en je wilt abonneren op de RSS-feed, klik je op de link Externe feeds (External feeds).

Aankondiging bekijken

Aankondiging bekijken

Klik op de naam van een aankondiging om deze te bekijken.