Hoe kan ik alle groepen in een cursus bekijken als cursist?

Je kunt alle groepen bekijken waaraan je door je cursusleider of een andere cursist als lid bent toegevoegd. Daarnaast zie je elke groep in je cursus waar je jezelf voor kunt inschrijven.

Kom erachter hoe je gemakkelijk kunt bekijken voor welke groepen je bent ingeschreven.

Personen openen

Personen openen

Klik op de Personen (People) link.

Opmerking: Als je cursusleider de link Personen in Cursusnavigatie heeft uitgeschakeld, kun je alleen groepen bekijken waarvoor je bent ingeschreven.

Groepen openen

Klik op het tabblad Groepen (Groups) [1].

Of je klikt om je groepen te openen vanuit het menu Opties op het pictogram voor opties [2] en vervolgens op de link Gebruikersgroepen bekijken (View User Groups) [3].

Cursusgroepen bekijken

Cursusgroepen bekijken

Bekijk de groepen die in je cursus beschikbaar zijn. Elke groep toont de naam van de groep en hoeveel leden er deel uitmaken van die groep.

Als er groepen zijn waaraan je kunt deelnemen door jezelf in te schrijven, kun je lid worden van de groep door op de link Deelnemen (Join) [1] te klikken. Je kunt ook binnen een groepsreeks van groep wisselen door op de knop Wisselen naar (Switch To) [2] te klikken.

Als je al deel uitmaakt van een groep waarvoor je jezelf moet inschrijven, kun je de groep verlaten door op de link Verlaten (Leave) [3] te klikken.

Opmerking: Je kunt geen groep verlaten waarvoor je je niet zelf hebt ingeschreven.

Cursistenleidergroepen bekijken

Cursistenleidergroepen bekijken

Als je bent uitgenodigd om cursistenleider te worden en een groep te beheren, wordt de link Beheren (Manage) weergegeven.

Groep bezoeken weergeven

Groep bezoeken weergeven

Als je op dit moment lid van een groep bent, wordt de link Bezoeken (Visit) weergegeven. Bezoek de groep om toegang te krijgen tot de startpagina en het navigatiemenu van de groep.

Groepsleden bekijken

Groepsleden bekijken

Klik op een willekeurige plek in groep [1] om te zien welke cursisten zijn toegewezen aan de groep. De namen van de cursisten worden weergegeven in de uitgevouwen lijst [2].

Het pictogram Persoon verschijnt naast de leider van de cursistengroep [3].