Hoe bekijk ik opmerkingen van mijn cursusleider bij opdrachten?

Je kunt de opmerkingen van je cursusleider in de Cijfers-pagina zien. De meeste opmerkingen bevinden zich in de opdrachten-zijbalk. Het is ook mogelijk dat je cursusleider opmerkingen achterlaat in de vorm van aantekeningen of mediaopmerkingen in de inlevering van je opdracht.

Cijfers openen

Cijfers openen

Klik in de Cursusnavigatie op de link Cijfers (Grades).

Opmerkingen bij opdrachten bekijken

Zoek de opdracht en klik op het icoon Opmerking [1]. Bekijk de opmerkingen in de opdracht [2]. Je kunt ook de auteur, datum en tijd van de opmerking zien.

Klik op het pictogram Feedback [3] om opmerkingen in de vorm van media of bijgevoegde bestanden te bekijken in de inleveringsdetails.

Opdracht openen

Bij de inlevering van je opdracht worden ook de opmerkingen getoond. Klik op de opdracht titel om de opdracht te openen.

Opmerkingen bekijken

Opmerkingen bekijken

De opmerkingen van de cursusleider bij je inlevering, evenals eventuele opmerkingen die door jou zijn toegevoegd, worden in het Opmerkingen-gedeelte van de zijbalk [1] weergegeven. Deze opmerkingen kunnen bijgevoegde bestanden zijn, of in de vorm van tekst of media komen. Klik op de knop Afspelen (Play) [2] om opmerkingen in de vorm van media te bekijken. Klik op de link met de bestandsnaam (file name) [3] om het bijgevoegde bestand te openen.

Als je opdracht een rubriek [4] bevat, kan je cursusleider ook opmerkingen in de rubriek achterlaten. De link Rubriek tonen (Show Rubric) toont een indicator als er opmerkingen zijn toegevoegd in een rubriek [5]

Opmerkingen met aantekeningen bekijken

Opmerkingen met aantekeningen bekijken

Als je de opdracht hebt ingeleverd met de upload van een bestand, is het mogelijk dat je cursusleider feedback met aantekeningen in je opdracht heeft achtergelaten.

Bestanden die aantekeningen ondersteunen tonen de link Feedback bekijken (View Feedback) naast de opdracht. De link Feedback bekijken toont een indicator als aantekeningen aan een ondersteunde opdracht zijn toegevoegd. Meer informatie over hoe je opmerkingen met aantekeningen kunt bekijken.

Opmerkingen toevoegen

Opmerkingen toevoegen

Je kunt opmerkingen toevoegen aan de inlevering van je opdracht [1]. Alle opmerkingen bij de inlevering van een groepsopdracht worden naar de cursusleider en de hele groep gestuurd.  

Als jouw inlevering van een groepsopdracht opties voor opmerkingen bevat, wordt ieder lid van je groep individueel beoordeeld. Als je de opmerking alleen naar je cursusleider wilt sturen, selecteer je Opmerking alleen naar cursusleider sturen (Send comment to instructor only) [2]. Als je de opmerking naar zowel je cursusleider als de hele groep wilt sturen, selecteer je Opmerking naar de hele groep sturen (Send comment to the whole group) [3].

Klik op Opslaan (Save) om je opmerking in te leveren [4].

Mediaopmerking toevoegen

Mediaopmerking toevoegen

Klik op de link Mediaopmerking (Media Comment) om een mediaopmerking aan je inlevering toe te voegen. Je kunt een video-opname of een audio-opname maken en deze als opmerking naar je cursusleider sturen.

Emoji toevoegen

Emoji toevoegen

Als de cursusleider dit heeft ingeschakeld, kun je emoji's toevoegen aan opmerkingen bij inleveringen.

Klik op het emojimenu [1] om een emoji te selecteren.

Als je een onlangs gebruikte emoji opnieuw wilt gebruiken, klik je op de emoji in het menu Onlangs gebruikt (Recently used) [2].