Wat zijn Samenwerkingen?

Canvas maakt gebruik van technologieën zoals Google Docs en EtherPad die meerdere gebruikers toestaat om samen te werken aan dezelfde documenten op hetzelfde moment. Samenwerken documenten worden in real-time bewaard, wat betekend dat een verandering die wordt aangemaakt door ongeacht welke gebruiker, is dit meteen voor iedereen te zien.

Open Samenwerkingen

Open Samenwerkingen

Samenwerkingen die gebruik maken van Google Docs vergen dat alle deelnemende leerlingen hun eigen Google account hebben aangemaakt en gelinkt naar hun persoonlijke Instellingen. Samenwerkingen in EtherPad  vergen niet dat alle studenten een account aanmaken. Studenten zullen in staat zijn om het document simpelweg in te zenden door te klikken op de Samenwerkingen link.

Wanneer dien ik Samenwerkingen te gebruiken?

Wanneer dien ik Samenwerkingen te gebruiken?

Je kan Samenwerkingen gebruiken om:

  • College-aantekeningen te kopieren en te plakken waartoe iedereen toegang heeft.
  • Bullet-point lijsten of agenda delen met je studenten voor aankomende, gesynchroniseerde klassen tijden of vergaderingen.
  • Een tekst-gebaseerd whiteboard maken welke iedereen in de klas kan zien en waar later referenties naar gemaakt kunnen worden.
  • Studenten groepen een samenwerkings opdracht toewijzen. Ze gebruik laten maken van een URL om als een beoordeelde Opdracht in te leveren.

Let op: Als een instructeur, als je een document voor een bepaalde groep wilt aanmaken, maak deze dan binnen de groep aan. Of je kan een Samenwerking aanmaken in de cursus door een groep per document toe te voegen.