Hoe open ik Canvas met een mobiele browser op mijn iOS-apparaat?

Je kunt Canvas openen vanuit elke browser op je iOS-apparaat. Maar voor optimale resultaten kun je Canvas het beste via de mobiele app voor iOS-apparaten bekijken.

Mobiele browsers worden niet door Canvas ondersteund en in vergelijking met de weergave van Canvas in een volledig ondersteunde desktopbrowser werken functies mogelijk niet zoals verwacht. Canvas-pagina's binnen een mobiele browser worden alleen ondersteund wanneer een actie in de app rechtstreeks gekoppeld is aan de browser, zoals wanneer een cursist bepaalde typen toetsen uitvoert. Er is geen ondersteuning voor pagina's die momenteel niet in de app kunnen worden gebruikt, zoals Vergaderingen of Samenwerkingen.

Daar komt bij dat Canvas slechts beperkte ondersteuning biedt voor native mobiele browsers op tablets. Meer informatie kun je vinden in de richtlijnen voor beperkte ondersteuning voor mobiele browsers.

Mobiele browser openen

Mobiele browser openen

Tik op het pictogram van de door jou gewenste mobiele browser.

Canvas-URL invoeren

Canvas-URL invoeren

Voer in het URL-veld de Canvas-URL van je organisatie in.

Aanmelden op Canvas

Aanmelden op Canvas

Voer je Canvas-aanmeldingsgegevens in de velden voor e-mail [1] en wachtwoord [2] in. Tik op de knop Inloggen (Log In) [3].

Mobiele browser gebruiken

Mobiele browser gebruiken

Bekijk Canvas in je mobiele browser.