Wat zijn Modules?

Modules zijn een manier voor instructeurs om cursus inhoud te organiseren.

Modules worden gebruikt om de cursusinhoud te organiseren in weken, eenheden of een andere organisatiestructuur. Modules maken in principe een één-richting lineaire flow over wat de studenten moeten doen in een cursus.

Elke module kan bestanden, discussies, opdrachten, toetsen en andere leermiddelen bevatten. Module items kunnen aan de cursus worden toegevoegd vanuit bestaande inhoud or nieuwe inhoud houders in de modules. De inhoud van de cursus kan worden toegevoegd aan meerdere modules of meerdere malen geitereerd worden in een individueel module. Modules kunnen eenvoudig worden georganiseerd door middel van de slepen en neerzetten functie. Elementen binnen de modules kunnen ook door middel van de slepen en neerzetten functie opnieuw worden georganiseerd.

Opmerking: Toetsenbordsneltoetsen kunnen worden gebruikte om de modules pagina te navigeren. Je kunt een venster met een lijst van toetsenbordsneltoetsen weergeven door de toetsen Shift+vraagteken op je toetsenbord tegelijk in te drukken.

Weergave voor cursusleiders

Weergave voor cursusleiders

Cursusleiders kunnen alle cursusmateriaal in de module toevoegen, zelfs indien ze aan specifieke studenten, secties of groepen worden toegewezen.

Gebruik modules om:

  • Eerste vereiste activiteiten te creëren die studenten moeten voltooien voordat ze verder kunnen gaan in de cursus
  • Vorderingen van studenten te meten door een reeks leeractiviteiten
  • Cursusinhoud per eenheid, dag, week, onderwerp of leerdoel te organiseren

Weergave voor cursist

Weergave voor cursist

Cursisten zien alleen module-inhoud die is gepubliceerd en aan hen is toegewezen. Elke module kan bestanden, discussies, opdrachten, toetsen en andere leermiddelen bevatten. Je kunt ook iedere module [1] uitbreiden of laten vallen.