Wat zijn Aankondigingen?

Aankondigingen staan docenten toe om te communiceren met studenten over cursusactiviteiten en interessante cursus-gerelateerde onderwerpen posten. Met behulp van aankondigingen kunnen docenten informatie sturen naar alle gebruikers van een cursus of naar alle gebruikers van een sectie binnen een cursus. Studenten kunnen reageren op aankondigingen, maar antwoorden worden niet worden beschouwd als een gesprek en verschijnen niet in de Inbox.

Bekijk de video Aankondigingenoverzicht.

Aankondigingen weergeven

Aankondigingen worden gebruikt om met studenten te communiceren over de logistiek van je cursus. Zodra je een aankondiging hebt gemaakt, zorgt Canvas ervoor dat dit aan de studenten wordt gemeld overeenkomstig de door hun gekozen meldingsinstellingen. Naast de aankondiging vind je ook indicatoren die aangeven of de aankondiging wel of niet gelezen is.

In Canvas heb je de mogelijkheid om posts direct in je aankondingenpagina neer te zetten vanuit je blog of andere informatiebronnen door RSS te gebruiken. RSS-feeds kunnen worden gefiltreerd op trefwoord om irrelevant content te voorkomen in de cursus. Studenten die RSS-readers gebruiken, kunnen zich abonneren op cursusaankondigingen buiten Canvas.

Opmerkingen:

  • Je kunt gebruikmaken van toetsenbordsneltoetsen om door afzonderlijke aankondigingen te navigeren. Je kunt een venster met een lijst van toetsenbordsneltoetsen weergeven door de toetsen Alt+F8 (op een pc-toetsenbord) of Option+Fn+F8 (op een Mac-toetsenbord) tegelijk in te drukken.
  • Een profielafbeelding waarbij de letter U wordt weergegeven in plaats van de profielfoto van een gebruiker geeft aan dat er een aankondiging is geïmporteerd bij het kopiëren van een cursus, met behulp van de tool Cursus importeren of via een blauwdrukcursus. Bovendien bevatten gekopieerde aankondigingen geen datum en tijd van het posten.

Wanneer moet ik aankondigingen gebruiken?

Wanneer moet ik aankondigingen gebruiken?

Gebruik Aankondigingen om:

  • Je studenten eraan te herinneren wat ze dienen te bereiken om op pijl te blijven.
  • Stuur studenten naar interne en externe bronnen die ze zullen helpen hun cursus Uitkomsten te bereiken.
  • Laat een bericht achter voor de gehele klas met video of audio commentaar.
  • Vier het succes van studenten en belangrijke evenementen die interessant kunnen zijn voor je studenten.
  • Voedt een aangepaste RSS feed die gerelateerd is aan het onderwerp van de cursus voor je studenten.
  • Deel blog posts die door je studenten zijn geschreven automatisch op Wordpress, Blogger, etc. met aangepaste RSS feeds.

Aankondigingen Nieuw ontwerp

Als Aankondigingen Nieuw ontwerp door je instituut is ingeschakeld, verlopen cursusaankondigingen soepeler.

Een aankondiging weergegeven in de interface Aankondigingen Nieuw ontwerp omvat drie secties: de aankondigingswerkbalk, de aankondiging en de aankondigingsantwoorden.

Je kunt de werkbalk gebruiken om naar antwoorden van specifieke auteurs te zoeken, te filteren op alle antwoorden of ongelezen antwoorden, de antwoorden te sorteren van het laatste naar het eerste, en terug te keren naar het begin van een aankondiging.

Aankondigingen: Inleiding tot het zonnestelsel
Aankondigingen: Inleiding tot het zonnestelsel