Waar vind ik de URL voor mijn organisatie om toegang te krijgen tot Canvas?

Je kunt toegang krijgen tot Canvas via een instellingsspecifieke Canvas-URL, de website van je school, of een mobiele app van Canvas.

Kom meer te weten over de computer- en browservereisten voor Canvas, toegankelijkheidsnormen, en de talen die Canvas ondersteunt.

Opmerkingen:

Zoek de Canvas-URL van je school.

Je kunt onze Canvas-URL zoekpagina gebruiken om de Canvas-URL van je instituut of school te zoeken. Wanneer je de Canvas-URL van je school zoekt, moet je de naam van de school zo specifiek mogelijk opgeven en zo nodig alternatieve namen proberen, zoals de naam van je schooldistrict, afkortingen of langere namen van het instituut.

Toegang tot Canvas via het internet

Je kunt toegang krijgen tot Canvas via een instellingsspecifieke Canvas-URL. De URL's van Canvas gebruiken een van de volgende structuren: [de naam van je instelling].instructure.com of canvas.[de naam van je instelling].edu.

Sommige instellingen bieden ook toegang tot Canvas via een instellingsspecifiek authenticatiesysteem dat doorverwijst naar Canvas, zoals een portaal of website voor leerlingen van een school.

Canvas Network- en Free-For-Teacher-accounts

Accounts van Canvas Network en Free-For-Teacher volgen niet de instellingsspecifieke URL-structuur.

Accounts van Canvas Network kunnen worden geopend op learn.canvas.net.

Accounts van Free-For-Teacher kunnen worden geopend op canvas.instructure.com.

Toegang via mobiele apps

Instructure-producten zijn geoptimaliseerd voor desktopschermen. Gebruik je echter een mobiel apparaat, dan kun je Instructure-producten weergeven in een mobiele app of mobiele browser. Voor de beste gebruikerservaring download en gebruik je de mobiele app van het product die van toepassing is op je gebruikersrol: Canvas Teacher, Canvas Student of Canvas Parent, waarbij je een Android- of iOS-apparaat gebruikt.

Binnen een mobiele app kun je op de inlogpagina van de app naar je instelling zoeken, of handmatig de Canvas-URL van je school invoeren.

Toegang via mobiele app met hulp van een QR-code

Scan de QR-code van je Canvas-profiel op Canvas-web om naar de Canvas-instantie van je school te navigeren en in te loggen op een Canvas-app. Bekijk de instructies voor het inloggen met behulp van de QR-code als docent, cursist, of waarnemer.