Waar vind ik de URL voor mijn organisatie om toegang te krijgen tot Canvas?

Je kunt toegang krijgen tot Canvas via een instellingsspecifieke Canvas-URL, de website van je school, of een mobiele app van Canvas.

Kom meer te weten over de computer- en browservereisten voor Canvas, toegankelijkheidsnormen, en de talen die Canvas ondersteunt.

Opmerkingen:

Toegang tot Canvas via het internet

Je kunt toegang krijgen tot Canvas via een instellingsspecifieke Canvas-URL. De URL's van Canvas gebruiken een van de volgende structuren: [de naam van je instelling].instructure.com of canvas.[de naam van je instelling].edu.

Sommige instellingen bieden ook toegang tot Canvas via een instellingsspecifiek authenticatiesysteem dat doorverwijst naar Canvas, zoals een portaal of website voor leerlingen van een school.

Canvas Network- en Free-For-Teacher-accounts

Accounts van Canvas Network en Free-For-Teacher volgen niet de instellingsspecifieke URL-structuur.

Accounts van Canvas Network kunnen worden geopend op learn.canvas.net.

Accounts van Free-For-Teacher kunnen worden geopend op canvas.instructure.com.

Toegang via mobiele apps

Instructure-producten zijn geoptimaliseerd voor desktopschermen. Gebruik je echter een mobiel apparaat, dan kun je Instructure-producten weergeven in een mobiele app of mobiele browser. Voor de beste gebruikerservaring download en gebruik je de mobiele app van het product die van toepassing is op je gebruikersrol: Canvas Teacher, Canvas Student of Canvas Parent, waarbij je een Android- of iOS-apparaat gebruikt.

Binnen een mobiele app kun je op de inlogpagina van de app naar je instelling zoeken, of handmatig de Canvas-URL van je school invoeren.

Toegang via mobiele app met hulp van een QR-code

Scan de QR-code van je Canvas-profiel op Canvas-web om naar de Canvas-instantie van je school te navigeren en in te loggen op een Canvas-app. Bekijk de instructies voor het inloggen met behulp van de QR-code als docent, cursist, of waarnemer.