Wat is de Canvas Parent-app?

Canvas Parent biedt ouders de mogelijkheid betrokken te blijven bij het onderwijs van hun kinderen. Ouders kunnen toekomstige of eerdere opdrachten bekijken, cijfers controleren en waarschuwingen ontvangen voor activiteiten van cursisten.

Canvas Parent kan worden gebruikt door elke Canvas-gebruiker met een waarnemersaccount en is beschikbaar voor zowel Android- als iOS-apparaten.

Opmerking: Afhankelijk van je instituut kan het zijn dat je je ook bij andere apps moet aanmelden om bepaalde cursusinhoud weer te geven.

Cursussen en cijfers van cursisten weergeven

Cursussen en cijfers van cursisten weergeven

Het tabblad Cursussen geeft de lijst van cursussen weer waarvoor hun kinderen zijn ingeschreven. Ouders kunnen voor elke cursus de cijfers, syllabus, opdrachten en evenementen zien. De cijfers worden weergegeven volgens het beoordelingsschema van de cursus.

Opdrachten en evenementen van de cursist weergeven

Opdrachten en evenementen van de cursist weergeven

Opdrachten en evenementen kunnen per cursus of week worden weergegeven. Ouders kunnen herinneringen instellen voor een specifieke opdracht of specifiek evenement. Deze worden vervolgens als pushberichten naar mobiele apparaten gestuurd.

Waarschuwingen instellen voor activiteiten van cursisten

Waarschuwingen instellen voor activiteiten van cursisten

Ouders kunnen waarschuwingen instellen voor specifieke opdracht- en beoordelingsactiviteiten. Waarschuwingen worden weergegeven op de pagina Waarschuwingen in de app.